Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Πέμπτη 20/3/2014

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς, όμως όσο περνάνε οι μέρες θα αρχίσετε να νιώθετε θαυμάσια. Χρησιμοποιήστε όλες τις τεχνικές σας για να μην ωθήσετε τους συνεργάτες σας να ξεπεράσουν τα όρια της υπομονής τους με τις διαρκείς παρεμβάσεις σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Εδώ και καιρό βρίσκεστε σε μια φάση προσαρμογών σε καινούργια δεδομένα και η ημέρα είναι θαυμάσια για να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Νιώστε ασφάλεια με τον εαυτό σας, γιατί η εξέλιξη θα έρθει ύστερα από επιμονή και υπομονή.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρόλο που κάποιες φορές είστε θαρραλέοι και κάποιες φορές όχι, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από κακόβουλα άτομα που καραδοκούν. Οι επιφανειακές λύσεις δεν λύνουν τα προβλήματα, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συνιστάται να αποφύγετε τις υπερβολές και να διαλέξετε την ποιότητα αντί της ποσότητας. Το έτερόν σας ήμισυ βρίσκεται κοντά σε ένα νέο ξεκίνημα που θα του φέρει ευκαιρίες και μαζί του θα χαρείτε και εσείς.


ΛΕΩΝ
Να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη ζωή, γιατί η ίδια σάς σπρώχνει να κάνετε γενικές αλλαγές που θα της δώσουν χρώμα και θα την ομορφύνουν αρκετά. Στρέψτε τα ενδιαφέροντά σας σε εργασιακά θέματα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σίγουρα δεν θέλετε κάτι περισσότερο σήμερα, αφού τα πράγματα θα είναι ευχάριστα έως άκρως απολαυστικά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και ο έρωτας θα σας χαμογελάει. Απαλλαγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από άτομα που σας εκνευρίζουν.


ΖΥΓΟΣ
Οι αντιξοότητες στον συναισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν, ενώ ενδέχεται ένας φίλος σας να σας προβληματίσει με την αλλαγή της συμπεριφοράς του. Χαλαρώστε έστω για λίγο, καθώς το αδικαιολόγητο άγχος δεν σας βοηθάει σε τίποτα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά καλή μέρα για μια σύντομη βόλτα που θα την απολαύσετε. Σε επαγγελματικά θέματα μη γίνεστε επιπόλαιοι και αδιάφοροι, αφού τώρα θα κριθούν σημαντικά θέματα για την οικονομική κατάστασή σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκτός του ότι θα νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα μπορέσετε με μεγάλη άνεση να διορθώσετε και τα οποιαδήποτε κακώς κείμενα υπάρχουν στη ζωή σας. Η βελτίωση στον οικονομικό τομέα θα εξαρτηθεί από τη μείωση των εξόδων σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε δεσμευμένοι από υποχρεώσεις και κάποιους δύσκολους ανθρώπους, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βρείτε μια άκρη στις υποθέσεις σας. Ετσι θα έχετε χρόνο για λίγη διασκέδαση με τους φίλους σας ή για μια βόλτα που θα σας ξεκουράσει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα αποτελέσει για εσάς εφαλτήριο για κατακτήσεις, όμως, αφού όλα έχουν το τίμημά τους, θα απαιτήσει από εσάς να το πληρώσετε προκαταβολικά. Θα αξίζει πάντως τον κόπο.


ΙΧΘΥΕΣ
Εχετε πολλή δουλειά και θα θέλατε να ξεκουραστείτε κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές, δυστυχώς όμως πρέπει να επωμιστείτε και άλλες ευθύνες. Μη σας ανησυχεί, θα τα καταφέρετε. Η σημαντική πρόοδος στα εργασιακά θέματα θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας αλλάξει τη διάθεση.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...