Η μικρότερη κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, θα δημιουργήσει οργάνωση για τη βοήθεια άπορων συνανθρώπων μας

Η Θεοδώρα Βουτσά έχει στα σκαριά τη δημιουργία μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης με το όνομα του αλησμόνητου πατέρα της Κώστα Βουτσά, με σκοπό να βοηθηθούν άποροι συνάνθρωποί μας και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Από τον ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Η μικρότερη κόρη του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου σκορπίζοντας κύματα συγκίνησης στο πανελλήνιο, ετοιμάζει αυτές τις ημέρες σε συνεργασία με τη μητέρα της Θεανώ Παπασπύρου και τον καλό της φίλο Νίκο Μανάκη, τον οποίο είχε ο Βουτσάς σαν δικό του παιδί, τα έγγραφα που απαιτούνται για την ίδρυση της ΜΚΟ στη μνήμη του «αιώνιου εφήβου» του ελληνικού κινηματογράφου.

μεσαια 2066 KOSTAS VOYTSAS THEODORA VOYTSA MARTHA KARAGIANI 3072012

Την παραπάνω τρυφερή και συγκινητική είδηση επιβεβαίωσε στην «Espresso» πρόσωπο από τον στενό φιλικό κύκλο της οικογένειας του Βουτσά.

«Πρόκειται για μια ΜΚΟ που σκοπό έχει τη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο, τη φιλανθρωπία και την αλληλεγγύη σε άτομα που έχουν την ανάγκη μας. Τέτοιος ήταν και ο Κώστας, γι’ αυτό θα δημιουργήσουν αυτή τη μη κερδοσκοπική οργάνωση οι δικοί του άνθρωποι» μας δήλωσε η εν λόγω πηγή, συμπληρώνοντας ότι όλα θα είναι έτοιμα σε περίπου μία εβδομάδα.

Χαρούμενα πρόσωπα

Ο σπουδαίος Ελληνας πρωταγωνιστής, που πέθανε σε ηλικία 88 ετών, ήταν ένας από τους πιο δοτικούς ανθρώπους του θεάτρου και του κινηματογράφου τόσο σε συνανθρώπους του που αντιμετώπιζαν προβλήματα επιβίωσης όσο και σε νέους ηθοποιούς που ήθελαν ένα χέρι βοηθείας για να αναρριχηθούν.

Ανοιχτόκαρδος και καλόψυχος, ο Κώστας Βουτσάς σκορπούσε πάντα το γέλιο σε όλους και ήθελε -όπως ο ίδιος έλεγε- να βλέπει μόνο χαρούμενα πρόσωπα. Αυτή ήταν και η αφορμή, ώστε η μικρή του κόρη Θεοδώρα, η οποία εδώ και χρόνια ζει στην Ολλανδία, να ξεκινήσει αυτή τη ΜΚΟ αλληλεγγύης και να θυμούνται όλοι το όνομα του πατέρα της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ