2+1 απαραίτητα προϊόντα για την συχνή καθαριότητα του επαγγελματικού ή οικιακού σας χώρου

Αν θέλετε να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερα μικρόβια στο σπίτι σας, τότε δεν αρκούν οι κανόνες υγιεινής. Θα πρέπει να προβείτε στην αγορά συγκεκριμένων προϊόντων τα οποία θα προστατέψουν τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο από μικρόβια, βρωμιές, βακτήρια και ιούς που κυκλοφορούν κυρίως τον χειμώνα.

Εκτός από τα καθαριστικά, στα οποία πρωτοστατεί η χλωρίνη και άλλα απολυμαντικά, σημαντικά είναι και τα προϊόντα υγιεινής που προστατεύουν και χρησιμοποιούνται για να συγκρατούν τους ρύπους και τα σκουπίδια του καθενός.

Επιλέγουμε από One services μερικά από τα «απαραίτητα» τόσο για τον επαγγελματικό χώρο όσο και για τον οικιακό.

image003 3

Οι θήκες για χαρτί κουζίνας προστατεύουν το χαρτί από την σκόνη και από την πιθανότητα να πέσει κάτω ή να ακουμπήσει σε κάποια βρώμικη επιφάνεια. Η θήκη με κλειδαριά JOFEL που θα βρείτε εδώ, είναι ό,τι πρέπει για τον επαγγελματικό σας χώρο. Μπορείτε να βρείτε κι άλλες θήκες για ρολά υγείας, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα One Servises.

Για την καθαριότητα του μπάνιου σας

Προτιμήστε να σαπουνίσετε τον χώρο της υγιεινής του σπιτιού σας με ένα σφουγγάρι μπάνιου το οποίο αποτελείται από μία μαλακή και μία σκληρή επιφάνεια. Εκτός από πορσελάνη καθαρίζει και κάθε inoxή μεταλλική επιφάνεια έχετε στο μπάνιο σας.

Κάδοι ανακύκλωσης σκουπιδιών

image005 2

Τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι η ανακύκλωση είναι κοινωνική ευθύνη όλων για την μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Οι οικιακοί κάδοι ανακύκλωσης που φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε χώρο θα σας σώσουν! Βρείτε εδώ 4 διαφορετικές χρωματικές επιλογές για περισσότερο στυλ.

one services-eshop.gr: Το e-shop που θα σας φέρει στην πόρτα σας πολύ βασικό εξοπλισμό κουζίνας και μπάνιου και καθαριότητας!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ