Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Μουσικός «κάηκε» από το sms της Πολιτικής Προστασίας για τον κορονοϊό

Τα sms της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τον κορονοϊό φαίνεται ότι δεν μοιράζουν απλώς «εγκεφαλικά» στους πολίτες, αλλά έχουν γίνει και η αιτία για να… κλείσουν σπίτια!

Ο χαρακτηριστικός ήχος σειρήνας που έκανε η ειδοποίηση του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 «έκαψε» έναν παντρεμένο ιδιοκτήτη ωδείου στα βόρεια προάστια, καθώς η δασκάλα πολεμικών τεχνών σύζυγός του ανακάλυψε το κρυφό κινητό που χρησιμοποιούσε για να συνομιλεί με την ερωμένη του και του έριξε το… ξύλο της χρονιάς του!

Η κωμικοτραγική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από σχετική ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο facebook ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. Σε επικοινωνία που είχε μαζί του η «Espresso» δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με όσα είχε ήδη γράψει. Ψάχνοντας, όμως, καταφέραμε και βρήκαμε αρκετές πικάντικες λεπτομέρειες για την ιστορία απιστίας που έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο στην περιοχή όπου κατοικεί το ζευγάρι.

6 7 φ100 IMG 1197
Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που ο… μπερμπάντης σύζυγος, ο οποίος είναι μουσικός και διατηρεί ωδείο, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με τη γυναίκα του, η οποία είναι ιδιοκτήτρια σχολής πολεμικών τεχνών. Την ηρεμία που επικρατούσε μέσα στην καμπίνα διέκοψε ξαφνικά ο παρατεταμένος και ενοχλητικός θόρυβος, ο οποίος θύμιζε… πολεμική σειρήνα! Στο άκουσμα του εκνευριστικού ήχου το ζευγάρι τινάχτηκε έντρομο – περισσότερο μάλιστα ο σύζυγος, καθώς είχε «λερωμένη τη φωλιά του»!

Η απορημένη σύζυγος άρχισε να ψάχνει την πηγή του θορύβου και δεν της πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβει ότι ο ήχος ερχόταν από το ντουλαπάκι της πόρτας του οδηγού. Έτσι, το άνοιξε και αυτό που βρήκε την άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς ανακάλυψε έκπληκτη πως ο σύζυγός της είχε στην κατοχή του και δεύτερο κινητό, άγνωστο σε αυτήν, το οποίο άρχισε να χτυπάει μόλις έφτασε το sms της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τα μέτρα κατά του κορονοϊού!

Άρχισε, μάλιστα, να βλέπει μία μία τις κλήσεις, αλλά και τα άκρως ακατάλληλα μηνύματα -γραπτά και σε «καυτές» φωτογραφίες!- που αντάλλασσε ο σύζυγός της με τη… γραμματέα του! Η δασκάλα πολεμικών τεχνών ένιωσε το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι της και όσα ακολούθησαν περιγράφονται δύσκολα! Ενώ το αυτοκίνητο ήταν ακόμη εν κινήσει, η απατημένη γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να… εξασκεί τις γνώσεις της στις πολεμικές τέχνες πάνω στον έντρομο μουσικό, που προσπαθούσε μάταια να την πείσει ότι «δεν είναι αυτό που νομίζει»! Όμως, εκείνη σταμάτησε μόνο όταν είχε εκτονώσει όλα τα νεύρα της ρίχνοντάς του… άγριο ξύλο!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά την επίθεση ο σακατεμένος άνδρας σκέφτηκε να πάει στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν τα τραύματά του, αλλά αμέσως διέγραψε αυτήν τη σκέψη από το μυαλό του λόγω του… κορονοϊού! Την ίδια ώρα, η δασκάλα πολεμικών τεχνών εμφανίζεται αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα για να πάρει εκδίκηση. Μάλιστα, ψάχνει παντού για να βρει πού κρύβεται η ερωμένη του συζύγου της, ώστε να της δώσει και εκείνης ένα… μαθηματάκι που θα θυμάται για την υπόλοιπη ζωή της! Ωστόσο, η «πέτρα του σκανδάλου» φρόντισε να εξαφανιστεί εγκαίρως!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...