Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Το τηλεφώνημα που έκανε άνω κάτω την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη: «Ξέρω πού έθαψαν τον Μάριο»

Σχεδόν οκτώ χρόνια από τον χαμό του Μάριου Παπαγεωργίου και η αγωνία για το αν θα βρεθεί το σημείο όπου θάφτηκε από τους απαγωγείς και δολοφόνους του κορυφώνεται.
Οι ώρες για την οικογένεια του άτυχου νεαρού κυλούν βασανιστικά, μετά το τηλεφώνημα που έκανε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ένας άγνωστος, ο οποίος ζήτησε αμοιβή αλλά και προστασία για να αποκαλύψει το σημείο όπου τον έθαψαν.

Ο άγνωστος τηλεφώνησε στην Αγγελική Νικολούλη, ύστερα από συνομιλία της με άτομα που συμμετείχαν στην πρώτη ομάδα που πραγματοποίησε την απαγωγή. «Θες να μάθεις τι έγινε εκείνη τη νύχτα με τον Μάριο; Πού είναι θαμμένος; Θέλω αμοιβή και προστασία για να μιλήσω» είπε λακωνικά στη δημοσιογράφο, χωρίς να αποκαλύψει με ποιο τρόπο γνωρίζει και αν συμμετείχε και ο ίδιος στην πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει ακόμη την κοινή γνώμη και στοιχειώνει τη μητέρα του Μάριου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσόπουλος, ο οποίος βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή, ενημέρωσε κάθε «ενδιαφερόμενο» ότι υπάρχει σχετική εξουσιοδότηση για μεγάλη αμοιβή σε όποιον αποκαλύψει πού γράφτηκε το τραγικό φινάλε. «Εάν μας οδηγήσουν στο σημείο ταφής του Μάριου Παπαγεωργίου και αποδειχθεί ότι είναι αυτός, η οικογένεια είναι διατεθειμένη να προσφέρει 100.000 ευρώ για να τελειώσει το μαρτύριό της.

Όσον αφορά την προστασία που ζητούν, μπορώ να εγγυηθώ ότι θα δοθεί και δεν θα γνωρίζει κανείς τον μάρτυρα» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.

Στη συνομιλία που είχε νωρίτερα η Αγγελική Νικολούλη με πρόσωπα που φέρεται ότι ανήκουν στην πρώτη ομάδα του «εγκεφάλου», επέμενε να μάθει -έστω και ανώνυμα- πού είναι θαμμένος ο Μάριος. Δυστυχώς, τα συγκεκριμένα άτομα αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη δολοφονία, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν ιδέα για το σημείο ταφής. «Δεν έχω καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Με έμπλεξαν… Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι. Τότε που έκαναν ό,τι έκαναν στο παιδί εγώ έλειπα, δεν ήμουν Αθήνα. Θέλω να βοηθήσω, αλλά δεν ξέρω να σας πω πού είναι θαμμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώτος μάρτυρας, ενώ άλλος αντέδρασε με εκνευρισμό: «Δεν με νοιάζει εμένα, γιατί δεν έχω κάνει τίποτα. Θα πάω στον ανακριτή και θα φανεί η αλήθεια. Αυτόν τον π****η, μπορείς να μου πεις ποιος θα τον στριμώξει; Αυτός πρέπει να μιλήσει» είπε στη δημοσιογράφο αναφερόμενος στον «εγκέφαλο».

Στο όρος Πατέρας

Η νέα ώθηση στην υπόθεση δόθηκε έπειτα από τον εντοπισμό ενός καμένου λευκού βαν στο όρος Πατέρας, κοντά στην παλιά αμερικανική βάση, έπειτα από υπόδειξη τηλεθεατή. Βάσει στοιχείων του δορυφόρου, το Volkswagen Transporter T4 εγκαταλείφθηκε εκεί μεταξύ 10 Νοεμβρίου 2014 και 5 Ιουνίου 2015.

Την ίδια ώρα, καθαρογράφτηκε η τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών για τον «εγκέφαλο» και τη δεύτερη ομάδα του και, σύμφωνα με όσα είπε στο «Τούνελ» ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, είναι θέμα χρόνου να ασκηθούν νέες διώξεις στους ασύλληπτους ως σήμερα συνεργούς του, ανάμεσά τους τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...