Ο Σωτήρης Τσιόδρας αναζητά βοηθό στη μάχη κατά της πανδημίας

Μπορεί ο Σωτήρης Τσιόδρας να έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του «στρατηγού» στη μάχη κατά του κορονοϊού, όμως ακόμα και οι στρατηγοί χρειάζονται βοηθούς! Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε αναζήτηση βοηθού, ο οποίος θα τον στηρίζει στο καθημερινό και επίπονο έργο του στο Νοσοκομείο Αττικόν.

Αυτό μαρτυρά η προκήρυξη που εξέδωσε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την πλήρωση μίας θέσης ακαδημαϊκού υποτρόφου, ο οποίος, όπως αναφέρεται, θα πρέπει να έχει ως γνωστικό αντικείμενο την Παθολογία με ειδικό ενδιαφέρον στις λοιμώξεις και, ειδικότερα, στις ειδικές λοιμώξεις.

Έως τις 31 Ιουλίου

Όπως περιγράφεται, η απασχόληση του ακαδημαϊκού υποτρόφου που θα επιλέξει ο κ. Τσιόδρας θα είναι πλήρης και θα έχει διάρκεια έως τις 31 Ιουλίου, ενώ θα αφορά κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο στη Δ΄ Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο Αττικόν.

Ο βοηθός του καθηγητή Λοιμωξιολογίας θα παρακολουθεί σε καθημερινή βάση ασθενείς της Μονάδας Λοιμώξεων και του Τμήματος Νοσηλείας ασθενών με λοιμώξεις, θα συμμετέχει σε διεθνείς πολυκεντρικές μελέτες με θέμα λοιμώξεις (καταγραφή ασθενών, μέτρηση εργαστηριακών παραμέτρων) και παρακολούθηση αντιμικροβιακής αγωγής, ενώ θα έχει και την ευθύνη της διδασκαλίας φοιτητών της Ιατρικής για θέματα λοιμώξεων.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να επισυνάψουν οι ενδιαφερόμενοι στην αίτησή τους, το αργότερο έως σήμερα το μεσημέρι στο e-mail [email protected] (με κοινοποίηση στο e-mail του επιστημονικού υπευθύνου: [email protected]), είναι πτυχίο Ιατρικής, άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος, ειδικότητα Παθολογία και σύντομο βιογραφικό σημείωμα μέχρι πέντε σελίδων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ