Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Νεαροί στη Σκιάθο έστησαν υπαίθριο πάρτι! Βροχή τα πρόστιμα σε… ξηρά και θάλασσα

Καλά κρατούν τα φαινόμενα παραβίασης των μέτρων περιορισμού, παρά τα πρόστιμα που… πέφτουν βροχή! Μάλιστα, στη Σκιάθο παράτολμοι αλλά και απερίσκεπτοι νεαροί «έσπασαν» την απαγόρευση συνάθροισης και έστησαν γλέντι χωρίς… αύριο στις Πλάκες με μουσικές και σφηνάκια!

Τα δεκατέσσερα άτομα που συμμετείχαν στο υπαίθριο πάρτι δεν άργησαν να γίνουν αντιληπτά από τους δημοτικούς αστυνομικούς, καθώς είχαν τη μουσική στη διαπασών, άδειαζαν το ένα ποτήρι μετά το άλλο και είχαν ξεσηκώσει τον κόσμο με τις φωνές και τα τραγούδια τους! Οι δημοτικοί αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι, πέρα από την παραβίαση της απαγόρευσης για συγκέντρωση άνω των δέκα ατόμων, οι νεαροί δεν είχαν καν ατομικές βεβαιώσεις μετακίνησης.

Μετά τις συστάσεις, οι ασυγκράτητοι νεαροί «εισέπραξαν» το προβλεπόμενο πρόστιμο των 150 ευρώ και επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Στα Ίσθμια Κορινθίας δύο ερασιτέχνες ψαράδες δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο χόμπι τους και βγήκαν για ψάρεμα, αδιαφορώντας για την απαγόρευση και στην αλιεία. Οι λιμενικοί εντόπισαν αμέσως τους δύο παραβάτες, οι οποίοι από τη βάρκα βρέθηκαν στο Αυτόφωρο για παράνομη αλιεία, ενώ βεβαιώθηκαν στον καθένα το προβλεπόμενο πρόστιμο και πρόστιμο για ψάρεμα με δίχτυα, που απαγορεύεται στους ερασιτέχνες, συνολικά 5.150 ευρώ!

Επεισόδιο

Τρεις νεαροί ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με αστυνομικούς, όταν εντοπίστηκαν στην προσπάθειά τους να περάσουν με Ι.Χ. από τα διόδια των Μαλγάρων με κατεύθυνση από την Ημαθία προς τη Θεσσαλονίκη. Ο 23χρονος οδηγός διαμαρτυρήθηκε έντονα και τελικά συνελήφθη, κατηγορούμενος για αντίσταση και απείθεια, εκτός από το πρόστιμο των 300 ευρώ για μετακίνηση εκτός της περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας του.

Στη Θεσσαλονίκη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή, ένας 44χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί όταν άνοιξε κατάστημα με είδη οικιακής χρήσης.
Στα Χανιά χθες οι λιμενικοί βεβαίωσαν πρόστιμα σε τρία άτομα που «τσίμπησαν» να έχουν βγει για μεσημεριανή… βαρκάδα με δύο σκάφη στον κόλπο της Γεωργιούπολης! Στον καθένα επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ οδηγήθηκαν και οι τρεις στο Αυτόφωρο.

Μόνο την Κυριακή από το «σαφάρι» που έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό όσων κάνουν «σκασιαρχείο» για το Πάσχα εντοπίστηκαν 85 παραβάτες, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ σε 53 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν και οι πινακίδες για 60 ημέρες. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο οι έλεγχοι, προκειμένου να μην ξεφύγει κανείς «πονηρός» από τη μόνιμη κατοικία του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...