Βασικές λειτουργίες και πλεονεκτήματα των Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας

Τη δυνατότητα να έχουμε τον πλήρη έλεγχο των τραπεζικών μας προϊόντων, και μάλιστα από όπου κι αν βρισκόμαστε, μας δίνει η Εθνική Τράπεζα. Με τις υπηρεσίες i-bank μπορούμε από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό μας τηλέφωνο, να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, να δούμε την κίνηση του λογαριασμού, της κάρτας ή του δανείου μας. Κι όλα αυτά, εύκολα και γρήγορα, και με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται επίσκεψη σε κατάστημα.

Ας δούμε αναλυτικά με ποιο τρόπο  μπορούμε να ενημερωθούμε για τα υπόλοιπα και τις κινήσεις μας με το Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας:

Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα nbg.gr και επιλέγουμε “Internet Banking – Είσοδος για Ιδιώτες”. Αμέσως, εμφανίζεται η σελίδα εισόδου της υπηρεσίας.

Συνδεόμαστε εισάγοντας τον κωδικό χρήστη (username)  και τον μυστικό κωδικό μας (password). Πλέον μπορούμε να δούμε ένα πλήρες μενού με όλες τις συναλλαγές που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε από το σπίτι.

Υπόλοιπο και Κινήσεις Λογαριασμών

Επιλέγουμε την ενότητα “Λογαριασμοί” για να δούμε συνοπτικά τα στοιχεία όλων των λογαριασμών μας και τα υπόλοιπά τους.

Κάνοντας κλικ στον καθένα ξεχωριστά, εμφανίζονται αναλυτικές πληροφορίες για το λογαριασμό μας και όλες οι κινήσεις του μήνα. Για τη διευκόλυνσή μας, οι χρεώσεις είναι σημειωμένες με κόκκινο, ενώ οι πιστώσεις με πράσινο χρώμα.

Επιλέγοντας “Προβολή PDF” μπορούμε να αποθηκεύσουμε ή και να εκτυπώσουμε τις κινήσεις για το προσωπικό μας αρχείο.

Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τις κινήσεις μας σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, χρησιμοποιώντας το ημερολόγιο στο πάνω μέρος της καρτέλας “Συναλλαγές”.

Υπόλοιπο και Κινήσεις Καρτών

Προκειμένου να δούμε τις κινήσεις των καρτών μας, αρκεί να ακολουθήσουμε την αντίστοιχη διαδικασία, επιλέγοντας την ενότητα “Κάρτες” όταν βρισκόμαστε στην αρχική σελίδα της υπηρεσίας.

Έτσι, μπορούμε να δούμε συνοπτικά την εικόνα όλων των καρτών ή και τις αναλυτικές τους κινήσεις κάνοντας κλικ πάνω στην καθεμία κάρτα ξεχωριστά.

Υπόλοιπο και Κινήσεις Δανείων

Τέλος, για τον έλεγχο του υπόλοιπου του δανείου μας, επιλέγουμε την ενότητα “Δάνεια”, ώστε να εμφανιστεί η οθόνη με τη συνολική εικόνα όλων των δανείων μας.

Κάνοντας κλικ στο δάνειο που μας ενδιαφέρει, μπορούμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες και όλες τις κινήσεις του δανείου μας.

Η τράπεζα στο σπίτι μας

Γρήγορα, εύκολα, με ασφάλεια και χωρίς αναμονή, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε από το σπίτι ένα πλήθος συναλλαγών. Από την πληρωμή των οφειλών μας και τη μεταφορά χρημάτων από ένα τραπεζικό λογαριασμό μας σε κάποιον άλλο, δικό μας ή τρίτου, μέχρι το άνοιγμα πρώτου λογαριασμού και την απόκτηση κάρτας. Δεκάδες καθημερινές συναλλαγές μπορούν να ολοκληρωθούν χωρίς να «κάνουμε βήμα».

Εκτός από χρόνο, εξοικονομούμε και χρήματα, καθώς οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Εθνικής Τράπεζας είναι στη διάθεσή μας με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις. Ταυτόχρονα, μπορούμε να επωφεληθούμε και από το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more, συλλέγοντας πόντους για τις συναλλαγές που πραγματοποιούμε online.

Δείτε με μια ματιά:

Πληρωμή Λογαριασμών:

Πληρωμή Πιστωτικής Κάρτας:

Online εγγραφή στις υπηρεσίες i-bank:

Η πρόσβαση στις υπηρεσίες Internet & Mobile Banking διατίθεται δωρεάν. H υπηρεσία Internet Banking είναι διαθέσιμη μέσω του www.nbg.gr και η εφαρμογή NBG Mobile Banking είναι διαθέσιμη σε Android (έκδοση 6.0 και μεταγενέστερη) και iOS (έκδοση 9.0 και μεταγενέστερη).

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ