Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Σοκαριστική δήλωση για το διπλό φονικό! «Ο γιος σκότωσε τον πατέρα του!»

Της αθωότητας του γιου του υπεραμύνθηκε ο πατέρας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, ο οποίος σε ένα ξέσπασμά του έδωσε διαφορετική εκδοχή για το διπλό φονικό στα Ανώγεια, Συντετριμμένος περιέγραψε το μακελειό από τη δική του οπτική γωνία, ανατρέποντας την έως τώρα εικόνα, καθώς ισχυρίστηκε ότι στα χέρια του γιου του δεν βρέθηκε πυρίτιδα!
Μιλώντας μπροστά στις κάμερες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο Γιάννης Ξυλούρης επιβεβαίωσε πως το κακό έγινε για μία θέση στάθμευσης και υποστήριξε κατηγορηματικά ότι το παιδί του δεν έβαψε τα χέρια του με αίμα και πως ο ένας και μοναδικός δολοφόνος είναι ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, Μανώλης:

«Ο γιος μου χτυπήθηκε σαν σάκος του μποξ. Ήρθε καταματωμένος στο σπίτι… και έπειτα ο άλλος μαζί με μέλη της οικογένειάς του ήρθαν κάτω από το μπαλκόνι του βρίζοντάς τον και προκαλώντας τον. Ο γιος μου πήρε το όπλο, αλλά το είχε στη μέση. Δεν πυροβόλησε κανέναν και δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του, όπως μας είπαν οι ιατροδικαστές.

Πυροβόλησε μόνο ο άλλος και εκείνος ήταν που πέτυχε και τον ίδιο του τον πατέρα! Κατά λάθος, εσκεμμένα, δεν ξέρω, εκείνος ξέρει! Στη συνέχεια σκότωσε το παιδί μου και του έριξε και χαριστική βολή, όταν ήταν ήδη στο έδαφος. Για μένα αυτός ο άνθρωπος είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος» είπε ο χαροκαμένος πατέρας και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχαν παλιές διαφορές, τα εγγόνια μου πήγαιναν στη σχολή χορού του Καλομοίρη. Το κακό που βρήκε το σπίτι μου να μην τύχει ούτε στον εχθρό μου».

Σημαντικές απαντήσεις θα δώσουν τα αποτελέσματα των νεκροτομών στις δύο σορούς. Όπως διαπίστωσαν οι ιατροδικαστές, ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης δέχτηκε δύο σφαίρες και ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης μία, που τρύπησε την κεντρική αρτηρία του, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος. Με αγωνία αναμένεται, όμως, το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης, που θα δείξει από ποιο όπλο εβλήθη ο μαντιναδολόγος.

f6

Όταν έφτασαν οι Αρχές στον τόπο του εγκλήματος, βρήκαν οκτώ κάλυκες, αλλά όχι όπλα. Ο 29χρονος παρέδωσε το δικό του όταν παραδόθηκε την επομένη και το όπλο του Ξυλούρη το παρέδωσε, χθες, η οικογένειά του στο Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων. Από την εξέταση των όπλων θα προκύψει οριστικά από ποιο προήλθε η σφαίρα που σκότωσε τον Λευτέρη Καλομοίρη.

Όμως, οι Αρχές είναι άκρως επιφυλακτικές για αν τα δύο όπλα που παραδόθηκαν εκ των υστέρων στις Αρχές είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στο μακελειό. Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην «Espresso» ότι στην Κρήτη κυκλοφορούν όπλα που δεν αφήνουν πυρίτιδα στα χέρια!

f4 Xilouris

Μοιρολόγια

Στα Ανώγεια ακούγονταν από νωρίς χθες τα μοιρολόγια της χήρας του Λευτέρη Καλομοίρη και των παιδιών του, ενώ συγγενείς και φίλοι της οικογένειας προσπαθούσαν να τους παρηγορήσουν. Το πρωί βρέθηκαν στο καφενείο της οικογένειας πολλοί χωριανοί, για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 63χρονο «ντελικανή της μαντινάδας», ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, ήταν κουμπάρος με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, καθώς ο πολιτικός είχε βαφτίσει την κόρη του Αφροδίτη.

Έπειτα, στην κηδεία, μία από τις τρεις κόρες του Λευτέρη Καλομοίρη παρέδωσε μαθήματα πολιτισμού στον σπαρακτικό επικήδειο που εκφώνησε μέσα στην εκκλησία της Παναγίας, στο Περαχώρι Ανωγείων.

Μαζί με τον αγαπημένο της πατέρα, η κοπέλα αποχαιρέτησε και τον Γιώργο Ξυλούρη, που άφησε πίσω του ορφανά δύο παιδιά, και κάλεσε την τοπική κοινωνία να μείνει ενωμένη και να φερθεί με ψυχραιμία.

«Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό» είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε από τους παρευρισκομένους να αποχαιρετήσουν τον πατέρα της με μαντινάδες και χορό, «γιατί αυτά του άρεσαν πάντα».

Το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο 63χρονο είπε πλήθος κόσμου -όπως συνέβη και στην κηδεία του 30χρονου το απόγευμα της Κυριακή-, καθώς το χωριό δεν χωρίστηκε στα δύο!

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...