Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Ροδίτης: «Δεν σκότωσα εγώ την Ελένη Τοπαλούδη! Τη βοήθησα»

Συνεχίστηκε και χθες το πινγκ πονγκ των ευθυνών για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όπου ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος, παίρνοντας τη σκυτάλη των απολογιών, υπέδειξε εν μέσω λυγμών και δακρύων ως υπαίτιο του εγκλήματος τον 21χρονο Ροδίτη.

Πρώτη φορά από την έναρξη της πολύκροτης δίκης ο νεαρός κατηγορούμενος με το αγγελικό πρόσωπο και το ψυχρό βλέμμα έδειξε να λυγίζει προ των ευθυνών του, περιγράφοντας τι συνέβη τη μοιραία νύχτα που η άτυχη φοιτήτρια οδηγήθηκε σε φρικτό θάνατο.

«Δεν τη σκότωσα εγώ, κυρία πρόεδρε, τη βοήθησα! Όταν την έκανα μπάνιο, μου είπε: ”Πήγαινέ με στο νοσοκομείο”. Το ξέρω, είναι λάθος μου όλο αυτό που το άφησα να γίνει» είπε ο 19χρονος, ενώ, περιγράφοντας όσα συνέβησαν στο σπίτι στους Πεύκους, υποστήριξε πως δεν βίασε την κοπέλα, αλλά συνευρέθηκαν ερωτικά με τη θέλησή της.

«Μετά, νιώθοντας πιο άνετα, της πρότεινα να πάμε στο δωμάτιο και μου είπε ”πάμε”. Ανεβήκαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε, έβαλα προφυλακτικό και ήρθαμε σε σεξουαλική επαφή» είπε και περιέγραψε πως στη συνέχεια εμφανίστηκε στο υπνοδωμάτιο ο συγκατηγορούμενός του, προκειμένου να συμμετάσχει στο ερωτικό παιχνίδι, το οποίο, κατά τους ισχυρισμούς και των δύο κατηγορουμένων, είχε προτείνει εξαρχής το ίδιο το θύμα.

«Κοίταξε μια στιγμή τα νύχια της η Ελένη και του είπε ”Αντε, τελείωνε”. Αυτός εξοργίστηκε και άρχισε να τη χαστουκίζει, να τη χτυπάει, να την κλοτσάει. Εγώ καθόμουν σαν μαλάκας!» είπε ο κατηγορούμενος, επιχειρώντας να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι δεν ήξερε ποιον να υποστηρίξει, την κοπέλα ή τον φίλο του.

«Μετά έφυγε και γύρισε με ένα μαχαίρι, άρχισε να τη μαχαιρώνει και μετά το πέταξε κάτω με δύναμη. Μετά έπιασε το σίδερο από δίπλα και άρχισε να τη χτυπάει. Τον έσπρωξα και μου είπε: ”Εσύ να κάτσεις στη γωνία”» περιέγραψε, υποστηρίζοντας ότι φοβήθηκε για τη ζωή του.

Όπως υποστήριξε, μόλις ο συγκατηγορούμενός του αποχώρησε από το δωμάτιο, ο ίδιος πλησίασε την άτυχη κοπέλα, που είχε χάσει τις αισθήσεις της, και τη μετέφερε στο μπάνιο.

«Έπιασα ένα σεντόνι»

«Πήγε να κοιτάξει το πρόσωπό της στον καθρέφτη και δεν την άφησα. Μπήκε στο ντους. Μετά έπιασα ένα σεντόνι και το έριξα πάνω της» είπε, προσθέτοντας πως εκείνη τη στιγμή μπήκε στο μπάνιο ο Ροδίτης και τη μετέφερε στο αυτοκίνητο.

«Κατευθυνόμασταν στο νοσοκομείο, αλλά είδα ότι μπήκε σε έναν χωματόδρομο και κατάλαβα ότι δεν πάει στο νοσοκομείο. Βγήκε έξω, μου είπε: ”Εγώ θα την τελειώσω αυτήν, θα με κλείσει φυλακή”» συνέχισε ο Αλβανός κατηγορούμενος και περιέγραψε πώς ο 21χρονος την πήρε στον ώμο του και γύρισε έπειτα από δέκα λεπτά, λέγοντάς του: «Εντάξει, Αλβανέ, τελείωσε, μπες μέσα».

Ο ίδιος επιχείρησε να αιτιολογήσει τα αποτυπώματά του που βρέθηκαν πάνω στο ματωμένο σίδερο λέγοντας πως όταν οι δυο τους επέστρεψαν στο σπίτι ο συγκατηγορούμενός του τού είπε να μαζέψει ό,τι είχε αίματα και στοιχεία.

αλβανος1

«Έτσι έκανα εγώ. Ο,τι είχε, τα μάζεψα. Το μαχαίρι, τα προφυλακτικά, το σίδερο. Εκείνος γέμισε έναν κουβά με νερό και χλωρίνη. Εγώ τον παρακολουθούσα σαν χαμένος. Μου είπε: ”Ξεκίνα να καθαρίζεις”. Όταν είδε ότι αργούσα, επειδή είχε πολύ αίμα, ήρθε κι αυτός με ένα σφουγγάρι» περιέγραψε. Όπως ανέφερε στην απολογία του, ο νεαρός Ροδίτης τον απείλησε πως, αν ανοίξει το στόμα του, τότε «θα έκανε τα ίδια και χειρότερα στον ίδιο και στην οικογένειά του», ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του θύματος, Ιωάννη Τοπαλούδη, που βρέθηκε ακόμη μία ημέρα στη δικαστική αίθουσα, ακούγοντας από τα χείλη των κατηγορουμένων τις απάνθρωπες στιγμές που βίωσε η κόρη του προτού αφήσει την τελευταία της πνοή στα βράχια των Πεύκων.

«Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη. Δεν έχω τη δύναμη να κοιτάξω αυτόν τον άνθρωπο. Μια μεγάλη συγγνώμη…» ψέλλισε ο κατηγορούμενος. Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...