Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οίκος ανοχής στο πατάρι καφετέριας στη Ρόδο!

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσουν την 1η Ιουνίου ένας Eλληνας και τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν μετατρέψει σε κρυφό οίκο ανοχής το πατάρι ενός καφέ – μπαρ στο Φαληράκι της Ρόδου και κατηγορούνται ότι εξέδιδαν δύο Βουλγάρες, ηλικίας 19 και 17 ετών.

Η απίστευτη υπόθεση είχε εξιχνιαστεί τον Μάρτιο του 2015, έπειτα από πολυήμερη έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου. Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει τότε η ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί ανακάλυψαν όσα διαδραματίζονταν στο πατάρι και με συντονισμένη επιχείρηση που είχε γίνει τα ξημερώματα της 19ης Μαρτίου 2015 συνέλαβαν συνολικά πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και τον υπεύθυνο του καφέ – μπαρ στο οποίο εντοπίστηκε το μυστικό άντρο του αγοραίου έρωτα.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί αρχικά ένας 30χρονος -τότε- Αλβανός, υπεύθυνος του καταστήματος, μια 22χρονη Ουκρανή και οι δύο νεαρές Βουλγάρες, που κατηγορήθηκαν κατά περίπτωση για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης λειτουργίας και της εργασίας χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Επίσης, είχε συλληφθεί και η μητέρα της 17χρονης για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούνταν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Ο ιδιοκτήτης

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, ενεργώντας κατ’ εντολή τού ομοεθνούς του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο αλλοδαπός εξωθούσε στην πορνεία τις δύο νεαρές Βουλγάρες σερβιτόρες του καταστήματος.

Κατά την επιτόπια έρευνα, εντοπίστηκε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο το οποίο χρησιμοποιούνταν ως χώρος ερωτικών συνευρέσεων των κοριτσιών με πελάτες, αντί 100 ευρώ. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι είχαν κανονιστεί και ερωτικά ραντεβού της 17χρονης στο σπίτι ενός 70χρονου, με τον οποίο είχε συνευρεθεί τουλάχιστον τρεις φορές!

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ρόδου, σύμφωνα με τη rodiaki.gr, παρήγγειλε τη διενέργεια πρόσθετης έρευνας από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες και ως εκ τούτου οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα.

Τελικά, μετά την έρευνα, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος τεσσάρων εμπλεκομένων και ειδικότερα σε έναν 40χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, σε έναν 30χρονο συμπατριώτη του, ο οποίος ήταν υπεύθυνος στο κατάστημα την ώρα της εφόδου των αστυνομικών, σε έναν 52χρονο Ελληνα και σε μια 39χρονη αλλοδαπή.

Όλοι κατηγορούνται για μαστροπεία ανηλίκου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση με προσφορά χρημάτων κατά συναυτουργία, και παραπέμφθηκαν με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου για να δικαστούν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω.

Στις απολογίες τους, πάντως, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν όσα τους καταλογίζονταν, ενώ ο 40χρονος Αλβανός -ο οποίος έχει συλληφθεί ξανά για παρόμοια υπόθεση- δήλωσε ότι πρόκειται για… συνωνυμία και ότι δεν είναι αυτός ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...