Ο Παρασκάκης που βίασε και δολοφόνησε στα Χανιά την Αμερικανίδα βιολόγο ήταν μπλεγμένος με μαύρη μαγεία

Δέκα μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον στα Χανιά από τον 28χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη Γιάννη Παρασκάκη, νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την πολύκροτη υπόθεση.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που έγινε στον κατηγορούμενο και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο κτηνοτρόφος και πατέρας δύο παιδιών χαρακτηρίζεται ψυχρός και κυνικός, με επιρροές από τον… σατανισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος, που είναι γιος ιερέα, παραδέχτηκε στην απολογία του την ενασχόλησή του με τη μαύρη μαγεία και ισχυρίστηκε ότι οδηγήθηκε σε αυτές τις πράξεις λόγω της σχέσης του με αυτήν και τη Σολομωνική!

«Τη βιολόγο τη χτύπησα με το αυτοκίνητο και είχα σκοπό να την εξαφανίσω. Κατέληξα στη σπηλιά που είχα πάει έξι φορές για να την εξερευνήσω, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το παραφυσικό» φέρεται ότι δήλωσε ο Παρασκάκης, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι κακοποίησε σεξουαλικά την Ιτον, τόσο όσο ήταν εν ζωή όσο και όταν είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

«Δεν καταλάβαινα τι έκανα, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Είχα σκεφτεί να την πετάξω, αλλά ήταν κάτι που με ωθούσε να συνεχίζω να τη βιάζω. Προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου να σταματήσει. Ηξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα με έπιανε η Αστυνομία» είπε, αν και το καλοκαίρι που συνελήφθη είχε αναφέρει μέσω του δικηγόρου του πως δεν πίστευε ότι θα τον εντόπιζαν τόσο γρήγορα για τον φόνο της βιολόγου.

Επίσης, δήλωσε ότι δεν περίμενε να βρουν τόσο γρήγορα το πτώμα της άτυχης Αμερικανίδας στη σπηλιά: «Την πέταξα στη σήραγγα του γερμανικού οχυρού για να μην την εντοπίσουν» είπε.

Η οικογένεια της Σούζαν Ιτον ζητάει δικαίωση για τον φρικιαστικό χαμό της. Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο θάνατός της επήλθε από ασφυξία, ενώ έφερε κακώσεις στο κεφάλι και στα πλευρά, που έγιναν ενώ ήταν εν ζωή.

Η άτυχη 60χρονη βρισκόταν στο Κολυμπάρι Χανίων ως ομιλήτρια σε διεθνές συνέδριο Βιολογίας που διεξαγόταν στην Ορθόδοξη Ακαδημία. Τα ίχνη της χάθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου. Σύμφωνα με τα άτομα που την είδαν, είχε παίξει πιάνο και γύρω στις 6 το απόγευμα έφυγε για να πάει για τρέξιμο, αφού έλειπαν τα αθλητικά παπούτσια της από το δωμάτιό της, στο οποίο όμως είχε αφήσει το κινητό και το διαβατήριό της.

Το πτώμα της βρέθηκε έξι μέρες μετά σε προχωρημένη σήψη στην περιοχή Πυργιανά, μέσα σε ένα υπόγειο τούνελ που χρησιμοποιούσαν ως πυριτιδαποθήκη τα γερμανικά στρατεύματα την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Δικηγόρος οικογένειας Μυρτώς: Η αποκάλυψη για τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς στην Κεφαλονιά...

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...