Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Στα χέρια των Αρχών 45χρονος Αλβανός «Εσκομπάρ»! Μπαινόβγαινε σε διαμέρισμα δίπλα στη ΓΑΔΑ για να συναντήσει την παράνομη σχέση του

Επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός, ο οποίος ήταν γνωστός για την εμπλοκή του σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών αλλά και για τις καταχρήσεις του και τη δραστηριότητά του στον παράνομο τζόγο, έπεσε θύμα του… έρωτα. Η αδυναμία του 45χρονου «Εσκομπάρ», όμως, ήταν η… ερωμένη του και το πάθος του να τη δει τον έκαναν να χαλαρώσει τα μέτρα αντιπαρακολούθησης που λάμβανε όταν έβγαινε για «δουλειές»!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχαν πληροφορίες εδώ και αρκετές εβδομάδες για ένα κύκλωμα Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών που δραστηριοποιούνταν σε περιοχές περιφερειακά του κέντρου της Αθήνας, με εντολές του 45χρονου ομοεθνούς τους, ο οποίος διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς. Ωστόσο, παρά τις εκτεταμένες έρευνες δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν τον αρχηγό, ο οποίος πάντα κατάφερνε να διαφεύγει από την παρακολούθηση. Γι’ αυτό, άλλωστε, του είχαν δώσει το προσωνύμιο «φάντασμα»!

Από μια σύμπτωση, όμως, εντόπισαν τα ίχνη του Αλβανού κακοποιού, για τον οποίο έμαθαν ότι μπαινόβγαινε σε ένα διαμέρισμα πολύ κοντά στο μέγαρο της ΓΑΔΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας! Μάλιστα, αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι πρόκειται για το διαμέρισμα της μόνιμης διαμονής του, ωστόσο δεν είχε τακτική παρουσία σε αυτό, αν και είχε τα κλειδιά του.

Έτσι, το διαμέρισμα τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να καταλάβουν ότι σε αυτό διέμενε ο παράνομος δεσμός του ασύλληπτου Αλβανού, μια 50χρονη συμπατριώτισσά του, την οποία επισκεπτόταν τακτικά, μη μπορώντας να μείνει μακριά της!

Ο χώρος παρέμεινε υπό επιτήρηση και την περασμένη Πέμπτη, όταν το «φάντασμα» επισκέφτηκε και πάλι την ερωμένη του, οι άνδρες της Δίωξης τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν μαζί με τον ομοεθνή συνεργό του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Στην κατοχή τους κατάσχεσαν 10.000 ευρώ, ενώ κατά την έρευνα στο διαμέρισμα διαπίστωσαν ότι ο 45χρονος το χρησιμοποιούσε σαν καβάτζα για να κρύβει το εμπόρευμα που διακινούσε, καθώς στα δωμάτιά του κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 32 κιλών και 847,2 γραμμαρίων! Έτσι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και την ερωμένη του Αλβανού «Εσκομπάρ», η οποία κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών.

Μεταξύ πλήθους άλλων πειστηρίων, στο διαμέρισμα κατασχέθηκε επιπλέον χρηματικό ποσό ύψους 22.840 ευρώ, το οποίο προερχόταν από παράνομες δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι ο Αλβανός κακοποιός εξασφάλιζε μεγάλο μέρος των «μαύρων» εσόδων του από τον έλεγχο παράνομων χαρτοπαικτικών λεσχών, ως μέλος συμμορίας που παρείχε «προστασία» σε αυτές! Για την υπόθεση σχηματίστηκε ποινική δικογραφία με βαριές κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, εκβίαση και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, με την οποία οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...