Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Τρόμος στην Κέρκυρα από το άφαντο «τέρας του Κάβου»

Ο τρόμος εξακολουθεί να πλανάται πάνω από την Κέρκυρα όσο παραμένει άφαντο το «τέρας του Κάβου», ο Δημήτρης Ασπιώτης, ο οποίος αναζητείται για την απαγωγή και τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό μιας 34χρονης!

Ο 47χρονος, ο οποίος αποφυλακίστηκε τον Νοέμβριο του 2018 με τον νόμο Παρασκευόπουλου παρά τα 53 χρόνια κάθειρξης που του είχαν επιβληθεί για τρεις βιασμούς που διέπραξε το καλοκαίρι του 2010, απήγαγε στις 8 Μαΐου και βίασε επανειλημμένα μία Αλβανίδα, η οποία εντοπίστηκε την επομένη από αστυνομικούς να περιφέρεται σαν χαμένη στον Αγιο Προκόπιο Λευκίμμης.

Η γυναίκα ίσα που στεκόταν στα πόδια της, ενώ έφερε μώλωπες και εκδορές σε διάφορα σημεία του προσώπου και του σώματός της. Μέσα από φράσεις που δεν είχαν ειρμό η νεαρή Αλβανίδα κατήγγειλε στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που έζησε. Όπως είπε, ο 47χρονος την είχε κλειδώσει σε μια καλύβα και τη βίαζε, ενώ την εξανάγκασε απειλώντας τη ζωή της να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να ζητήσει να μην την αναζητούν και ότι ήταν καλά! Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε επιβεβαίωσε τον βιασμό και η 34χρονη νοσηλεύτηκε στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ένα ολόκληρο νησί βρίσκεται ακόμα μία φορά επί ποδός αναζητώντας τον «δράκο του Κάβου». Ωστόσο, παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία με τη συνδρομή των τετράποδων λαγωνικών της, σε όλο το μήκος και πλάτος της Κέρκυρας, ακόμα και σε σπηλιές και άλλα δύσβατα σημεία, ο Ασπιώτης παραμένει άφαντος, με τις Αρχές να φοβούνται ότι ίσως έχει καταφέρει να περάσει στην Αλβανία.

Κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, ένα σενάριο που όμως αποκλείουν οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν από παιδί. Σύμφωνα με αυτούς, ο Ασπιώτης γνωρίζει σαν την παλάμη του τις σπηλιές, τα δάση και τα βουνά της περιοχής, καθώς εκεί πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Έτσι, μπορεί να παραμείνει κρυμμένος σε μια περιοχή που είναι αρκετά δύσβατη και με πλούσια βλάστηση, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των αστυνομικών. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 47χρονος έχει επικοινωνήσει με γνωστό του πρόσωπο, στο οποίο είπε πως δεν παραδίνεται επειδή φοβάται ότι θα τον ξυλοκοπήσουν και το ξύλο είναι κάτι που τρέμει!

Οι Κερκυραίοι, πάντως, έχουν τρομοκρατηθεί από το γεγονός ότι ο 47χρονος παραμένει ασύλληπτος και ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο νησί είναι ότι στην πλειονότητά τους οι γυναίκες αποφεύγουν να κυκλοφορούν μόνες τους σε απομακρυσμένα σημεία και ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...