Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Συγκλονιστική κατάθεση της 21χρονης ΑμεΑ για τη φρίκη που βίωσε με τους δύο βιαστές

Τις στιγμές της απόλυτης φρίκης που βίωσε στα χέρια των κατηγορούμενων βιαστών της περιέγραψε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω η 21χρονη ΑμεΑ που τον Δεκέμβριο του 2018 και μόλις τρεις ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη υπέστη ομαδικό βιασμό στη Ρόδο, από τον 19χρονο Αλβανό που καταδικάστηκε σε ισόβια για τον φόνο της φοιτήτριας και έναν 23χρονο Ρομά.

Η άτυχη κοπέλα, που ενάμιση χρόνο μετά την κτηνωδία που υπέστη βρέθηκε ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο νεαρούς, περιέγραψε με αξιοθαύμαστη ψυχραιμία όσα συνέβησαν τη νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου, απαντώντας επί σχεδόν πέντε ώρες στις ερωτήσεις της έδρας και των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

«Με χαστούκισε ο Αλβανός πέντε έξι φορές δυνατά. Ήταν πολύ γυμνασμένος. Μετά με έπιασε από την κοτσίδα και ο 23χρονος μου έπιασε τα χέρια, όπως όταν βάζουν χειροπέδες» είπε για τη μοιραία βραδιά που οι δύο νεαροί την οδήγησαν σε ερημικό σημείο για να ικανοποιήσουν πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

F2

«Εγώ είμαι δυνατό κορίτσι, δεν κλαίω εύκολα. Πατάω στα πόδια μου, γιατί είμαι δυνατή, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου και δεν κλαίω. Οι μνήμες μου έρχονται σιγά σιγά» συνέχισε, εξηγώντας πως προσπάθησε μάταια να ξεφύγει από τους κατηγορουμένους, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τη σωματική τους δύναμη την υποχρέωσαν να προβεί διαδοχικά σε στοματικό έρωτα αλλά και σε συνουσία. «Με πήγαν στο ενυδρείο. Είπα “αφήστε με να φύγω”. Μου έριξε τρεις σφαλιάρες ο αλβανικής καταγωγής και μου είπε πως αν δεν κάνω αυτό που λέει, θα με σπάσει στο ξύλο» κατέθεσε το θύμα. «Δεν ξέρω πόση ώρα κράτησε όλο αυτό, σκεφτόμουν πώς θα ξεφύγω. Το σπίτι μου είναι πέντε λεπτά από κει όπου έγιναν όλα. Με ακολούθησαν σε κάποια μέτρα, με ακολούθησε ο Αλβανός» συνέχισε, με τον 23χρονο Ρομά να τη διακόπτει!

«Όταν ήρθα σπίτι σου το θυμάσαι; Θυμάσαι που πήγαμε μαζί για σουβλάκια, κάναμε παρέα και διασκεδάσαμε; Κάναμε όλα αυτά και τρεις μέρες μετά λες ότι σε βιάσαμε» ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, με το θύμα να συνεχίζει τις περιγραφές της φρίκης.

«Δεν υπήρχε κάποιος εκεί για να φωνάξω βοήθεια» είπε η άτυχη κοπέλα και εξήγησε πως μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της. «Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο σε άλλες κοπέλες. Μετά το συμβάν συνέχισα να πηγαίνω στο σχολείο και σε άλλες δραστηριότητες. Η μητέρα μου έλεγε να μη βγαίνω έξω για να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε. Η 21χρονη, που έχει διαγνωστεί με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, κατόρθωσε να παραμείνει συγκεντρωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσής της, αλλά κατέρρευσε το ίδιο βράδυ, υπό το βάρος της ψυχολογικής πίεσης, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η δίκη θα συνεχιστεί σήμερα με καταθέσεις μαρτύρων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...