Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Εξετάζεται το σενάριο να έδωσε άλλη γυναίκα την εντολή και άλλη (άγνωστη στην Ιωάννα) να της έριξε το βιτριόλι

Σε τοίχο φαίνεται πως έχουν πέσει οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας που δεν δίστασε να πετάξει βιτριόλι και να καταστρέψει μια για πάντα τη ζωή της όμορφης Ιωάννας.

Σήμερα συμπληρώνονται δεκαπέντε ολόκληρες ημέρες από το πρωινό της 20ής Μαΐου που συγκλόνισε το πανελλήνιο και η αδίστακτη γυναίκα εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερη ανάμεσά μας. Από τη μία ο φόβος των αποκαλύψεων που κρατά ορμητικά κλειστά τα χείλη της 34χρονης και από την άλλη η καμουφλαρισμένη φιγούρα της δράστριας δεν λένε να ρίξουν φως στο σκοτάδι που καλύπτει την ανατριχιαστική υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν ακόμη ένα σενάριο, που θέλει τη γυναίκα που κατέστρεψε το πρόσωπο της Ιωάννας να είναι η φυσική αυτουργός της επίθεσης και μια άλλη γυναίκα να είναι η ηθική αυτουργός. Πρόσωπο γνωστό της Ιωάννας να έδωσε εντολή σε κάποια άλλη, που δεν γνώριζε η 34χρονη, για να της καταστρέψει το πρόσωπο. Με απλά λόγια, έβαλε άλλη γυναίκα να ρίξει το βιτριόλι προκειμένου η ίδια να έχει ακλόνητο άλλοθι και το άτομο που εκτέλεσε την εντολή να μην μπορεί να αναγνωριστεί από το θύμα.

Ετσι, την Πέμπτη αναμένεται αστυνομικοί να μεταβούν και πάλι στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 34χρονη προκειμένου να μιλήσουν ξανά μαζί της, σε μια προσπάθεια να αποσαφηνίσουν λεπτομέρειες για τις σχέσεις της με άτομα από τον στενό φιλικό και τον προσωπικό της κύκλο, καθώς και άτομα με τα οποία συνδέεται με δεσμούς και για τα οποία έχουν προκύψει ερωτήματα και αμφιβολίες.

Προχθές, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Εspresso», κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της 34χρονης, όταν οι αστυνομικοί αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο η Ιωάννα διατηρεί στενούς δεσμούς και ήταν από τα άτομα που την είχαν στηρίξει ηθικά και οικονομικά κατά την άφιξή της από το χωριό της στην Αθήνα, φέρεται ότι ξέσπασε σε λυγμούς. Λόγω της κλινικής της εικόνας και των βαρύτατων τραυμάτων που φέρει στο πρόσωπο, τα δάκρυα που έτρεχαν από τα μάτια της προκάλεσαν επιπλοκή, με τους γιατρούς να διακόπτουν την κατάθεση της ασθενούς, η οποία βρίσκεται σε οριακά εύθραυστη ψυχολογική ισορροπία. Την ίδια ώρα, ωστόσο, οι τρεις γυναίκες που έχουν τεθεί στον κύκλο υπόπτων, μεταξύ των οποίων δύο αλλοδαπές, έχουν παραθέσει ισχυρά άλλοθι, τα οποία εξετάζονται με ιδιαίτερη προσοχή.

Αίσθηση, πάντως, ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς, προκαλούν διάφορα κακόβουλα σχόλια χρηστών στο προφίλ της άτυχης γυναίκας στο facebook. Την ώρα που η Ιωάννα δίνει σκληρή μάχη στο εξειδικευμένο τμήμα εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, στο προφίλ που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εκτός από τα μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης που έχει δεχτεί, υπάρχουν και ακραία μηνύματα μίσους εις βάρος της. Χρήστες των ίδιων κοινωνικών μέσων τής αποδίδουν χαρακτηρισμούς και ύβρεις, αναπαράγοντας φήμες και προσωπικές εκτιμήσεις τους.

Ζωή σαν παραμύθι: Λούσα, ταξίδια και νυχτοπερπατήματα

Μια γεμάτη ζωή, την οποίας πολλές γυναίκες στην ηλικία της Ιωάννας θα επιθυμούσαν να ζήσουν, αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της στο facebook η 34χρονη κοπέλα. Μια πρόχειρη ματιά στο προφίλ της αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι είχε ιδιαίτερη σχέση με τον φακό και αγαπούσε να αιχμαλωτίζει στιγμές από τα πολλά ταξίδια της στο εξωτερικό και να «φορτώνει» τoν λογαριασμό της με φωτογραφίες.

Πότε… λουσάτη και πότε casual, αλλά πάντοτε προσεγμένη και με ένα χαμόγελο που αστράφτει αισιοδοξία, η Ιωάννα έχει ποζάρει αμέτρητες φορές σε ονειρεμένα μέρη, αποσπώντας από τους διαδικτυακούς φίλους της εκατοντάδες likes.

Το φόντο στις φωτογραφίες είναι κάθε φορά ιδιαίτερο, το οποίο θα έκανε τον καθένα να ζηλέψει για τις ταξιδιωτικές εμπειρίες της. Στιγμιότυπα από τον πύργο του Αϊφελ στο κοσμοπολίτικο Παρίσι μέχρι και τα εξωπραγματικά αγωνιστικά αυτοκίνητα της Mercedes και Porsche στα πιτς κάποιας πίστας αγώνων. Φωτογραφίες με αστραφτερό χαμόγελο έξω από τα ξακουστά καμπαρέ Moulin Rouge των Παρισίων ή με μοδάτα μαγιό που αναδεικνύουν το καλοσχηματισμένο κορμί της σε πλαζ και πισίνες.

f2 1

Κάθε μια φωτογραφία και μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία ή μια αξέχαστη βραδιά ξέφρενης διασκέδασης, κάτι που δείχνει ότι η άτυχη κοπέλα ήξερε τι σημαίνει καλή ζωή και το έκανε πράξη, αφού, πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, δεν είχε άλλες δεσμεύσεις που θα την υποχρέωναν σε μια βαρετή καθημερινότητα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...