Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της παρανοϊκής με το βιτριόλι

Από τη Νάντια Αλεξίου

Όσο περνούν οι μέρες τόσο εντείνεται η ανησυχία ότι ενδεχομένως να μην εξιχνιαστεί στο άμεσο μέλλον η επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας. Το τοπίο της έρευνας παραμένει ομιχλώδες, καθώς τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο επίκεντρό της παρουσίασαν ισχυρά άλλοθι και πλέον οι αστυνομικοί περνούν από «κόσκινο» κάθε λεπτομέρεια της ζωής της άτυχης κοπέλας και κυρίως κάποια «ιδιαίτερα» ταξίδια στο εξωτερικό, ελπίζοντας να ρίξουν φως στο θρίλερ της Καλλιθέας.

Άλλοθι, που, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, φέρεται ότι έχει προβάλει και μια γυναίκα που βρισκόταν στο στενό περιβάλλον της Ιωάννας, η οποία φέρεται ότι συμμετείχε μαζί της σε χλιδάτα ταξίδια, αλλά τελευταία είχαν απομακρυνθεί. Όσο διευρύνεται ο κύκλος των ερευνών τόσο αποκαλύπτονται πολύ στενές σχέσεις, ίντριγκες και αντιπαραθέσεις που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν τους σεναριογράφους της σειράς «CSI»! Ωστόσο, τίποτε από αυτά δεν φαίνεται ότι οδηγεί στη μυστηριώδη γυναίκα που κατέστρεψε το όμορφο πρόσωπο της 34χρονης.

Οι καταθέσεις από το στενό φιλικό, επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον της Ιωάννας δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να προσδώσουν αξιοποιήσιμα στοιχεία για την έρευνα προκειμένου να προσδιορίσουν τη δράστρια. Ούτε οι κάμερες ασφαλείας που είναι εγκατεστημένες σε διάφορα σημεία, στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Ελεούσας στην Καλλιθέα την κατέγραψαν ούτε ο οδηγός ταξί που παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια όταν αντιλήφθηκε ότι μετέφερε μία γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της έδωσε τόσο σαφή περιγραφή ώστε να την ταυτοποιήσουν οι αστυνομικοί.

Τα τηλεφωνικά αρχεία

Τα αρχεία από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της μυστηριώδους γυναίκας με εταιρία ραδιοταξί την προηγούμενη και την ίδια μέρα της επίθεσης έχουν εξεταστεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια με ανάλυση φωνής. Ωστόσο, τα στοιχεία της δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς δεν είχε γίνει ονομαστική καταχώριση στις κλήσεις της για ραντεβού με προσυμφωνημένη μίσθωση στην οδό Θησέως. Το μόνο που προέκυψε ήταν ότι κινήθηκε με το ταξί σε δύο συγκεκριμένες διευθύνσεις.

Παράλληλα, οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν παραδώσει στις Αρχές στοιχεία για κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την ευρύτερη περιοχή. Όμως, είναι τόσος ο όγκος τους -πάνω από 10.000!- που και να ελεγχθούν μία προς μία δύσκολα θα προκύψει ταυτοποίηση.

Η έρευνα των αστυνομικών, ωστόσο, έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο, καθώς ούτε οι μαρτυρίες των αυτοπτών έχουν προσδώσει συγκεκριμένα στοιχεία. Άλλοι περιέγραφαν μια ξανθιά γυναίκα και άλλοι μια μελαχρινή. Άλλοι την είδαν να κινείται αριστερά προς την Αγία Ελεούσα και άλλοι την έβλεπαν να κατευθύνεται αριστερά προς το κέντρο της Καλλιθέας!

Την ίδια στιγμή, δεν έχουν προκύψει στοιχεία ούτε από τις καταθέσεις της 34χρονης Ιωάννας που θα μπορούσαν να κατευθύνουν τις έρευνες. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η κοπέλα ενδέχεται να μην ήθελε να υποδείξει αυτήν που προχώρησε σε αυτή την ακραία αρρωστημένη επίθεση σε βάρος της. Από την έρευνα που έγινε στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούσε, αλλά και από τις επικοινωνίες που είχε σε βάθος εξαμήνου, οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να εντοπίσουν κάποια απειλή ή κάποιο μήνυμα που θα οδηγούσε στη δράστρια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...