Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Παράπλευρη απώλεια θεωρούν οι αστυνομικοί την εκτέλεση της ξενοδόχου Χριστίνας Κλουτσινιώτη στη Ζάκυνθο

Παράπλευρη απώλεια σε «συμβόλαιο» θανάτου που είχε ως στόχο τον 53χρονο σύζυγό της Δ.Κ. θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τη μαφιόζικη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη στη Ζάκυνθο!

Η άτυχη γυναίκα δεν φαίνεται να είχε σχέση με το ξεκαθάρισμα λογαριασμών του συζύγου της, ο οποίος έδωσε χθες κατάθεση, υποδεικνύοντας τα πρόσωπα που θεωρεί ότι κρύβονται πίσω από την ενέδρα θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ήταν ψύχραιμος όταν έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, τις έρευνες των οποίων συνδράμει και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Οι Αρχές αναζητούν τους δράστες στο παρελθόν τού επιχειρηματία, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το 2004 φέρεται ότι είχε εμπλακεί και σε υπόθεση ανθρωποκτονίας.

4 Φ3 zakynthos zevgari

Τα ίχνη

Πιο πρόσφατα, είχε καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος δύο Αλβανών ποινικών και ενός επίορκου αστυνομικού, που είχαν κατηγορηθεί για ληστεία με λεία 550.000 ευρώ σε βάρος επιχειρηματία του νησιού. Επιπλέον, είχε προκύψει ότι διατηρούσε επαφές με άτομα που κατηγορήθηκαν ως αυτουργοί της δολοφονίας του 37χρονου Γιώργου Σαρακίνη, τον Αύγουστο του 2017 στη Ζάκυνθο. Μεταξύ άλλων, ο 53χρονος είναι ιδιοκτήτης πλοιαρίου που προσφέρει υπηρεσίες καταδύσεων σε τουρίστες, ενώ η αδικοχαμένη Χριστίνα Κλουτσινιώτη διατηρούσε ενοικιαζόμενα δωμάτια και εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων στον Λαγανά.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας «χτενίζουν» όλη τη Ζάκυνθο προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη των πληρωμένων δολοφόνων, και ελέγχουν τις εξόδους του νησιού, ενώ παράλληλα συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής Λιθακιά στον Αγιο Σώστη, όπου συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης το αιματηρό περιστατικό που έχει συγκλονίσει τη Ζάκυνθο. Οι δράστες, που επέβαιναν σε μηχανή μάρκας Yamaha TDM 900 κυβικών και φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ακολούθησαν τη μοτοσικλέτα του ζευγαριού των Ζακυνθινών επιχειρηματιών. Σύμφωνα με μάρτυρες, ο οδηγός ήταν ψηλόλιγνος και ο συνοδηγός, που ήταν κοντός και γεμάτος, τους πυροβόλησε οκτώ φορές με 45άρι πιστόλι.

Όμως οι πυροβολισμοί ερρίφθησαν από απόσταση περίπου 30 μέτρων, γεγονός που οι αστυνομικοί αποδίδουν στον ερασιτεχνισμό «εισαγόμενων» εκτελεστών και εκτιμούν πως αν ήταν επαγγελματίες θα πλησίαζαν τη μηχανή του ζευγαριού, έτσι ώστε να μη χτυπήσουν την κοπέλα αλλά μόνο τον στόχο τους, που ήταν ο 53χρονος.

Η άτυχη 37χρονη, που είχε ένα παιδί με τον σύζυγό της, έπεσε νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο 53χρονος φέρει δύο διαμπερή τραύματα σε ώμο και σαγόνι. Αν και εκτινάχθηκε από τη μηχανή, κατάφερε να φτάσει αιμόφυρτος στο σπίτι φίλου του, που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο της φονικής ενέδρας και να ζητήσει βοήθεια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...