Άντρες του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ έστηναν οίκους ανοχής!

Άντρες του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν έκλειναν πόρνες μέσω εφαρμογών γνωριμιών, είχαν «μαντάμ» και διατηρούσαν μόνιμα πόρνες σε σπίτια για να τις εκδίδουν. Την αποκάλυψη κάνει αμερικανική εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι δεν είναι γνωστή η πλήρης έκταση του σκανδάλου, καθώς το ναυτικό αρνείται να δημοσιεύσει όλα τα πρακτικά των στρατιωτικών δικαστηρίων για την υπόθεση.

Όλα άρχισαν από ένα μήνυμα στο WhatsApp, σύμφωνα με τη «New York Post», το οποίο έστειλε στις 4 Ιουνίου 2017 ο ναύτης του πολεμικού πλοίου «Hurricane» Ζιχάντ Λιτλτζόν στην πόρνη από την Ταϊλάνδη Λιν Ράιγουεστ, την οποία είχε γνωρίσει σε έξοδό του στο Μπαχρέιν. Στο μήνυμα την καλούσε να κάνουν σεξ, αλλά, σύμφωνα με τα έγγραφα του στρατιωτικού δικαστηρίου, η στρατιωτική αστυνομία ανακάλυψε ότι στην πορεία ο ρόλος της Ράιγουεστ άλλαξε.

Στα χέρια της εισαγγελίας του αμερικανικού ναυτικού έφτασαν μηνύματα του Λιτλτζόν και της Ράιγουεστ στα οποία η Ταϊλανδή προσφερόταν να γίνει η «μαντάμ» του. Προμήθευε τον Λιτλτζόν με «κορίτσια από την Ταϊλάνδη», τα οποία ο Λιτλτζόν εκπόρνευε σε άλλους ναύτες της βάσης στο Μπαχρέιν στο διαμέρισμά του, αφού πρώτα τους αφαιρούσε τα διαβατήρια. Διαπιστώθηκε μάλιστα ότι με τον καιρό στο κύκλωμα εμπορίας λευκής σαρκός μπήκαν και άλλοι ναύτες, ανάμεσά τους και υπαξιωματικοί. Όπως ο Λιτλτζόν, εξέδιδαν στα διαμερίσματά τους πόρνες, τις οποίες ουσιαστικά κρατούσαν ομήρους.

Ήδη, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε τουλάχιστον εννέα άντρες του πολεμικού ναυτικού, από τους οποίους οι έξι είναι υπαξιωματικοί. Ωστόσο το ναυτικό αρνείται να δώσει πρόσβαση σε όλα τα πρακτικά, μην επιτρέποντας να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν εμπλακεί κι άλλοι στην υπόθεση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ