Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ξέγνοιαστες διακοπές στην παραθαλάσσια εξοχική κατοικία «Villa Sophia’s Paradise»

Μία κατοικία πάνω στην αμμουδιά, με την απλότητα και την οικειότητα, βασικά συστατικά της ελληνικής παραδοσιακής φιλοξενίας.

Η  βίλα «Sophia’s Paradise» βρίσκεται ίσως στην ομορφότερη αμμώδη παραλία της Πάρου, την παραλία του Φάραγγα,  νότια, εκεί όπου οι βόρειοι άνεμοι  απλά σας δροσίζουν, ενώ έχετε το προνόμιο να μπορείτε να είστε μόνοι σας στο επίκεντρο μιας κοσμικής παραλίας.

Με έναν κήπο επιφανείας 1.200m2 με 30m πρόσοψη στην παραλία και θέα  προς έξι κοντινά νησιά (Νάξο, Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Αντίπαρο και Μήλο), γεμάτο με δένδρα , ξαπλώστρες, αιώρες , ΒΒQ, ψυγείο ιδιωτικής χρήσης καθώς και διάσπαρτα καθιστικά.

Υπάρχουν επίσης τρεις υδατοδεξαμενές. Η μία με υδρομασάζ και δυνατότητα κολύμβησης και οι άλλες δύο με βάθος 40 εκ. Ακόμα, κρεβάτι αιωρούμενο με αλυσίδες μέσα στο νερό για την απόλυτη απόλαυση και ξεκούραση.

Η κατοικία, κτισμένη στα πρότυπα της παραδοσιακής αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής, , είναι δομημένη  σε δύο ανεξάρτητα επίπεδα, ισόγειο και ανεξάρτητος όροφος.

Ο όροφος αποτελείται από υπνοδωμάτιο, WC, σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα και ημίδιπλο χτιστό καναπέ-κρεβάτι και  μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και την παραλία του Φάραγγα. (Φιλοξενεί μέχρι 3  άτομα).

Το ισόγειο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο δύο ατόμων, ένα υπνοδωμάτιο μονόκλινο ή δίκλινο για 2  παιδιά σε διώροφο κρεβάτι, σαλόνι με ανοικτή κουζίνα και δύο καναπέδες-κρεβάτια(Φιλοξενεί μέχρι έξι άτομα).

Γύρω του βεράντες με πέργκολες και αναρριχόμενα φυτά, καθιστικά, κτιστό BBQ, δέντρα με αιώρες κλπ, συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό για το δικό σας “ξεχωριστό παράδεισο”!

Η απόσταση από το λιμάνι της Παροικιάς, την πρωτεύουσα του νησιού, είναι 13χλμ και από το αεροδρόμιο 4χλμ. Το οδικό δίκτυο είναι πολύ καλό (άσφαλτος) ενώ το κοντινότερο χωριουδάκι, η γραφική Αλυκή που απέχει 1 χλμ, είναι γεμάτη ψαροταβέρνες με τραπεζάκια δίπλα στο νερό, φούρνο, super market, φαρμακείο κλπ.

Τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και με σεβασμό στην ιδιωτικότητα, σας ενημερώνουμε ότι και το φετινό καλοκαίρι θα σας περιμένουμε για να απολαύσετε τις διακοπές σας μόνοι σας, στο δικό σας “ξεχωριστό παράδεισο”!

Τηλ. επικοινωνίας 210 3420700/ κιν. 6977393653
Διαθεσιμότητα κρατήσεων από: 1/7/20 έως 30/9/20

Sophias Paradise

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...