Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

«Ξεψαχνίζουν» κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας πίσω από την απαγωγέα της Μαρκέλλας

Αρνήθηκε τις κατηγορίες του βιασμού και της αρπαγής σε βάρος της 10χρονης Μαρκέλλας η 33χρονη «κοκκινομάλλα» που την απήγαγε την προηγούμενη Πέμπτη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και ισχυρίστηκε ότι ήθελε να φιλοξενήσει το κοριτσάκι λίγες ημέρες στο διαμέρισμά της, επειδή έβλεπε ότι δεν είχε καλές συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι της!

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Η 33χρονη δράστρια οδηγήθηκε και χθες στην Α’ τακτική ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, όμως αποδέχθηκε μόνο την κατηγορία της προμήθειας ναρκωτικών και «με επιφύλαξη» αυτήν της ασέλγειας.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του αδελφού της Μαρκέλλας Αλέξης Κούγιας εκτιμά πως πίσω από τη γυναίκα ενδεχομένως να κρύβεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. «Είναι αδύνατον αυτό που έκανε η 33χρονη να σχετίζεται μόνο με την ίδια. Υπάρχει μία υποψία για ύπαρξη κυκλώματος κι αυτό γιατί η γυναίκα κατέστρεψε τον υπολογιστή της» είπε ο γνωστός ποινικολόγος και αναφέρθηκε στο τραγικό ενδεχόμενο, αφού νάρκωσαν το κοριτσάκι, «η εικόνα της 33χρονης με τη Μαρκέλλα να μεταδόθηκε ζωντανά μέσω διαδικτύου, όπως κάνουν δυστυχώς αυτοί οι διεστραμμένοι άνθρωποι»!

Πάντως, ο κ. Κούγιας μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό σημείωσε ότι οι πληροφορίες του αναφέρουν πως ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή που κατέστρεψε η «κοκκινομάλλα» είναι άθικτος και εξετάζεται. Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Βασίλης Νουλέζας ανέφερε ότι η εντολέας του πήρε στο σπίτι της τη Μαρκέλλα για να τη φροντίσει, επειδή ήταν ατημέλητη και αντιμετώπιζε προβλήματα με τη μητέρα της και κυρίως με τον πατριό της. Σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί την τάισε, την έκανε μπάνιο και τότε τη χάιδεψε λίγο επειδή έκλαιγε. Σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς, έδωσε στη μικρούλα ένα νόμιμο ηρεμιστικό για να καλμάρει, αλλά «κατόπιν της έδωσε λίγη κοκαΐνη για να τη συνεφέρει από το ηρεμιστικό»!

«παραμελημένο παιδί»

«Η 33χρονη περιέγραψε τη 10χρονη ως ένα παιδί ατημέλητο και παραμελημένο. Ζητούμε δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια και εγώ προσωπικά ως συνήγορός της εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση, την κατανόηση και τον σεβασμό. Είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών της. Αντιλαμβάνομαι τα ψυχικά τραύματα που αφήνει στο παιδί αυτή η δυσάρεστη εμπειρία. Ελπίζω ότι το κράτος και η Πολιτεία είναι σε θέση να βοηθήσουν αυτό το παιδί» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Νουλέζας και πρόσθεσε: «Επειδή ακούγονται πολλά τερατώδη, όταν αποχαιρέτησε η ανήλικη την εντολέα μου της είπε “σε αγαπώ, μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου”».

Στο μεταξύ, οι διωκτικές Αρχές κάνουν αγώνα δρόμου σε μία προσπάθεια να «ξεκλειδώσουν» τα μυστικά του λάπτοπ που προσπάθησε να καταστρέψει η 33χρονη τη στιγμή της σύλληψής της και να βρουν μία ώρα αρχύτερα την άκρη του νήματος στην πολύκροτη υπόθεση.

Δεν αποκλείεται η «κοκκινομάλλα» να αποτελεί μέλος κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας, ενώ οι Αρχές έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» το κοινωνικό περιβάλλον της Μαρκέλλας σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν αν σε αυτή την «αρρωστημένη» υπόθεση εμπλέκεται κάποιος γνωστός της μικρής που ως αυτή τη στιγμή διαφεύγει ή οι αστυνομικοί δεν έχουν «δέσει» τα στοιχεία σε βάρος του.

Η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκρατείου χωρίς να έχει επαφή με μέλη της οικογένειάς της, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο ζούσε στο σπίτι της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...