Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Διψούσε για αίμα! Προφυλακίστηκε ο μανιακός με το τσεκούρι

Μαχαίρια και δρεπάνια στον σάκο και στο αμάξι του 45χρονου που σκόρπισε τον τρόμο στη ΔΟΥ Κοζάνης.

«Αρματωμένος» με τσεκούρια, μαχαίρια και δρεπάνια ήταν ο 45χρονος που αιματοκύλισε τη ΔΟΥ Κοζάνης το μεσημέρι της Πέμπτης, τραυματίζοντας τρεις εφοριακούς με τσεκούρι που έκρυβε στο σακίδιό του!

  • Aπό την
    Εύα Παπαδάτου

Ο μανιακός, που, όπως φάνηκε, είχε προγραμματίσει το μακελειό, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ωστόσο δεν συνεργάστηκε με τις Αρχές και φέρεται ότι δεν έβγαλε κουβέντα κατά την απολογία του.

Είχε βλέμμα απλανές και έμοιαζε να μην έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον, ενώ η μεταφορά του στον χώρο των δικαστηρίων έγινε με αναπηρικό καρότσι, αφού υπήρχαν στιγμές που έπεφτε στο πάτωμα. Ο μακελάρης δεν συνοδευόταν από δικηγόρο, καθώς είπε στους γονείς του ότι δεν ήθελε, ενώ από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του φάνηκε ότι δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις Αρχές. Η ανάκριση έγινε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από τον χώρο στάθμευσης του δικαστικού μεγάρου, με τον 45χρονο να κρίνεται προφυλακιστέος και να διατάσσεται η μεταγωγή του στις Φυλακές Γρεβενών. Ο προφυλακισμένος είχε πάει οπλισμένος σαν αστακός στην εφορία, καθώς μέσα στο σακίδιο πλάτης του από το οποίο έβγαλε το τσεκούρι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα εργαλείο ξυλογλυπτικής (σκαρπέλο) κι ένας σουγιάς.

Και πριόνι

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, ένα εργαλείο ξυλείας, ένα πριόνι χειρός, ένα δρεπάνι, ένα μαχαίρι και ένα σκεπάρνι.

Ήταν μεσημέρι της Πέμπτης όταν ο δράστης κατευθύνθηκε στον δεύτερο όροφο της ΔΟΥ, άνοιξε την πόρτα του γκισέ στο Τμήμα Εισοδήματος και, χωρίς να πει λέξη, άρχισε να χτυπά με τσεκούρι τούς υπαλλήλους στο κεφάλι φωνάζοντας: «Τώρα σας άρεσε; Καλά να πάθετε»! Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρεις υπάλληλοι. Ένας 56χρονος φέρει βαρύτατα θλαστικά τραύματα στο κρανίο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Κρίσιμη είναι και η κατάσταση μιας 67χρονης εφοριακού, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι ενώ έχασε το δεξί της μάτι. Μία 47χρονη έχει υποστεί πιο ελαφρά τραύματα στην πλάτη και στον αυχένα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...