Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ψυχώ στην Καλλιθέα! 58χρονη είχε για τρεις εβδομάδες στην ντουλάπα το πτώμα 80χρονης

Στο φως βγήκαν τα «φαντάσματα» που στοίχειωναν τους τέσσερις τοίχους ενός μικρού διαμερίσματος στην Καλλιθέα και αποκάλυψαν μια τραγική οικογενειακή ιστορία, βγαλμένη από το θρίλερ «Ψυχώ» του μετρ του τρόμου Αλφρεντ Χίτσκοκ.

Το θολωμένο μυαλό από την ανέχεια και ο εγκλωβισμός στα ψυχολογικά προβλήματα που της είχε προκαλέσει η σεξουαλική κακοποίηση που υφίστατο από τον ίδιο της τον πατέρα όσο ζούσε έκαναν την 58χρονη ένοικο να ζει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες δίπλα στη «μούμια» της νεκρής μητέρας της!

Το δράμα που βασάνιζε την τραγική γυναίκα έμενε κρυμμένο από την ήσυχη γειτονιά της Καλλιθέας, καθώς η πολυήμερη απουσία μάνας και κόρης είχε περάσει απαρατήρητη. Όταν, όμως, η 58χρονη εμφανίστηκε ξαφνικά αισθητά αδυνατισμένη να ζητάει λίγο φαγητό από έναν νέο κάτοικο της περιοχής, οι γείτονες ανησύχησαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Μία κάτοικος της περιοχής επικοινώνησε με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Καλλιθέας και η κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε την Αστυνομία.

Όταν η 58χρονη άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, το βράδυ της Πέμπτης, ισχυρίστηκε ότι ζει μόνη. Όμως η αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο διαμέρισμα ανάδινε οσμή θανάτου και οι αστυνομικοί το ερεύνησαν απ’ άκρη σ’ άκρη. Η φρίκη ξεπήδησε μέσα από την ντουλάπα του υπνοδωματίου, όπου βρήκαν έκπληκτοι το πτώμα της 80χρονης μητέρας της ενοίκου σε προχωρημένη σήψη!

Η 58χρονη υποστήριξε ότι δεν ενημέρωσε για τον αιφνίδιο θάνατό της στις 7 Ιουλίου, καθώς δεν είχε χρήματα για την ταφή της. Έτσι, σφράγισε ερμητικά όλες τις πόρτες και τα παράθυρα του διαμερίσματος, σταμάτησε τους διανομείς τροφοδοσίας και διέκοψε κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ζώντας στη «νεκρική σιγή» που είχε επιβάλει ο θάνατος της μητέρας της. Όταν βράδιαζε -περιγράφουν οι γείτονες-, έβαφε τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού και ζωγράφιζε καρδιές, ενώ την έβλεπαν να κάθεται ώρες γυμνή στην ταράτσα και να χαιρετά στο κενό!

Γείτονες που ζουν περισσότερα από 50 χρόνια στην περιοχή αναφέρουν ότι από πολύ μικρή ηλικία η γυναίκα είχε υποστεί σεξουαλική και σωματική κακοποίηση στα χέρια του αυστηρού και βίαιου πατέρα της!

«Ο πατέρας της ήταν πολύ κακός άνθρωπος» περιγράφουν, αφήνοντας αιχμές ότι, αν και ο θάνατός του πριν από χρόνια στην Κυπαρισσία αποδόθηκε σε τροχαίο, ήταν δολοφονία.

Λένε, ακόμη, ότι η νεαρή γυναίκα είχε αρχίσει να παρακολουθεί σχολή θεάτρου, όπου παρέμεινε για τρεις μήνες, μέχρι που εισήχθη στη Σχολή της Αστυνομίας. Φέρεται, μάλιστα, ότι τοποθετήθηκε στη Ρόδο, όπου παρέμεινε περίπου έξι μήνες. Ο θάνατος του πατέρα της, ωστόσο, την οδήγησε να εγκατέλειψε την Αστυνομία και να κλειστεί στον εαυτό της.

Με τη μητέρα της βρισκόταν πολύ συχνά σε αντιπαράθεση, με εντάσεις και φωνές. Ενδεχομένως θεωρούσε πως ήταν σε γνώση της όσα βίωνε σε νεαρή ηλικία, αλλά δεν αντέδρασε και δεν την προστάτευσε. Οι γείτονες είχαν εντοπίσει αρκετές φορές την 80χρονη να κοιμάται στα σκαλάκια της εξόδου του διώροφου.

«Τη βρήκα στο πεζοδρόμιο. Τρεις ημέρες ήταν εκεί! Έβγαλα από την κατάψυξη μερικά μπουκαλάκια με νερό και της τα έδωσα. Αλλά με είδε η κόρη της και άρχισε να φωνάζει από το παράθυρο» περιγράφει μια γειτόνισσα.

Η 58χρονη προσήχθη αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και με εισαγγελική παραγγελία αποφασίστηκε ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...