Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Αμφιλεγόμενη δήλωση του πρώην μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβροσίου! Προέτρεψε τους πιστούς να φορούν μάσκα μέσα στους ναούς

Στο στόχαστρο του μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου βρέθηκε η… προστατευτική μάσκα για τον κορονοϊό, την οποία δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «εργαλείο του διαβόλου»!

Σε ακόμα μια αμφιλεγόμενη δήλωση, ο πληθωρικός ιεράρχης, ο οποίος έχει προκαλέσει πολλές φορές κατά το παρελθόν με δημόσιες τοποθετήσεις και πράξεις του, τόνισε ότι η μάσκα είναι διαβολική εφεύρεση, ενώ προέτρεψε τους πιστούς να μην τη φορούν μέσα στους ναούς, παρά τη διεύρυνση του μέτρου για την υποχρεωτική χρήση της.

«Η εποχή του Αντιχρίστου πλησιάζει και εμείς την προγευόμεθα» ανέφερε στο προσωπικό ιστολόγιό του ο πρώην μητροπολίτης, ενώ πρόσθεσε, απευθυνόμενος στους πιστούς: «Κάθε απόγευμα να πηγαίνουμε στον ναό χωρίς μάσκες και να ψάλλουμε την παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο»! Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η μάσκα είναι εργαλείο του διαβόλου «που κυριαρχεί τώρα πλέον παντού»!

Μάλιστα, επισήμανε ότι σιγά σιγά εισέρχεται ακόμα και μέσα στους κόλπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας, αναρτώντας και μια φωτογραφία στην οποία «βλέπετε και τον δεσπότη και τους διακόνους και τον χειροτονούμενο νέο κληρικό και το εκκλησίασμα, όλους ανεξαιρέτως, να φορούν μάσκα, που είναι μια δαιμονική εφεύρεση», όπως έγραψε.

Σύμφωνα με τον κ. Αμβρόσιο, ο διάβολος μπήκε στο μυαλό κάποιων αρχιερέων και κληρικών και το θόλωσε! Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι είναι κρίμα.

«Τα μέτρα, οι μάσκες, οι αποστάσεις και οι απαγορεύσεις, γενικότερα οι σχετικές οδηγίες του κ. Χαρδαλιά, της κυρίας Κεραμέως και των λοιπών κυβερνητικών στελεχών δεν μας σώζουν» τόνισε στη συνέχεια του μηνύματός του και χαρακτήρισε την πανδημία του Covid-19 «τέχνασμα των σκοτεινών δυνάμεων».

«Ήταν το τέχνασμα των σκοτεινών δυνάμεων, οι οποίες εργάζονται για τη λεγόμενη παγκοσμιοποίηση! Παγκοσμιοποίηση σημαίνει την κυριαρχία του διαβόλου σε παγκόσμια κλίμακα και το σφράγισμα των ανθρώπων με τη σφραγίδα του Αντιχρίστου, δηλαδή του διαβόλου, με τον αριθμό 666, τον οποίον ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στο Βιβλίο της Αποκαλύψεως ονομάζει “χάραγμα του Αντιχρίστου”».

Να σημειωθεί ότι ο πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας έχει εκδώσει και βιβλίο με τίτλο «Κορονοϊός: Ενα δαιμονικό σχέδιο για τη διάλυση της κοινωνίας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...