Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Οι ήρωες με τη μάνικα έγιναν στάχτη

Μάρτυρες χαρακτηρίζονται οι πυροσβέστες που μέχρι τελευταία στιγμή επιχειρούσαν να αποτρέψουν την καταστροφή στην αποθήκη 12 του λιμανιού της Βηρυτού όπου ήταν αποθηκευμένο το νιτρικό αμμώνιο, του οποίου η κατακλυσμιαία έκρηξη είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον 137 νεκρούς και 5.000 τραυματίες, αλλά και 300.000 αστέγους εκτεθειμένους στην πανδημία του κορονοϊού.

Μόνο προχθές καταγράφηκαν 355 νέα κρούσματα και τρεις νέοι θάνατοι μέσα σε ένα 48ωρο και οι αριθμοί αναμένεται να εκτοξευθούν εξαιτίας των συνθηκών.

Φωτογραφία που κυκλοφορεί στο twitter, και της οποίας η αυθεντικότητα επιβεβαιώθηκε από τη MailOnline, δείχνει τους πυροσβέστες να προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα προτού εξαϋλωθούν από την έκρηξη.

Ο άνθρωπος που τράβηξε τη φωτογραφία που βρέθηκε στο τηλέφωνό του επιβεβαιώθηκε ως νεκρός, ενώ ο κυβερνήτης της Βηρυτού επιβεβαίωσε ότι 10 πυροσβέστες αγνοούνται. Κάποιοι από αυτούς φαίνεται να εικονίζονται σε αυτή τη φωτογραφία.

Εννέα αγνοούνται, ενώ η 25χρονη Σαχάρ Φαρίς είναι επιβεβαιωμένη ως νεκρή. Η «Νύφη της Βηρυτού», όπως την αποκαλούν οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων, είχε αρραβωνιαστεί και θα παντρευόταν τον επόμενο Ιούνιο. Ο αρραβωνιαστικός της Γκιλμπέρτ Καράαν επιβεβαίωσε τον χαμό της, γράφοντας «μου ράγισες την καρδιά».

f6 Sahar Fares

Η δεκαμελής μονάδα στην οποία ανήκε έφτασε στο σημείο όταν υπήρξε η πρώτη πληροφορία για πυρκαγιά. Οργή προκαλεί, εν τω μεταξύ, παλιότερη φωτογραφία που δείχνει εργάτες να περιεργάζονται τα σακιά με το αμμώνιο, τα οποία τελικά δεν ήταν δύσκολο να εκτεθούν στην οποιαδήποτε σπίθα. Τα όλο και περισσότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αποδεικνύουν καταστροφική εγκληματική αμέλεια έχουν προκαλέσει διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης, που αναζωπυρώθηκαν με την επίσκεψη του Γάλλου πρόεδρου Μακρόν που θέλησε να δείξει αυτοπροσώπως τη συμπαράστασή του.

«Σκότωσαν τα όνειρά μας, το μέλλον μας. Ο Λίβανος ήταν παράδεισος και το έκαναν κόλαση» σχολίασε η 45χρονη Λίνα Νταούντ, η οποία συμμετείχε στις διαδηλώσεις, χαρακτηρίζοντας τους πολιτικούς της χώρας της «εχθρούς του κράτους».
Την ίδια ώρα, οι διασώστες δίνουν μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν επιζώντες που βρίσκονται ακόμα και σε σημεία που δεν βάζει ο νους. Εργάτης του λιμανιού βρέθηκε να αιμορραγεί ακατάσχετα αλλά ζωντανός 30 ώρες μετά την έκρηξη στη θάλασσα. Εκεί τον εκτόξευσε το ωστικό κύμα.

f13 22982671

Φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν διασώστη να κρατάει το χέρι ενός αιματοβαμμένου άνδρα που φέρεται ότι είναι ο Αμίν Αλ Ζαχέντ πάνω σε διασωστική λέμβο. Η κατάστασή του από την ώρα του εντοπισμού του και μετά δεν είναι γνωστή.

Σίγουρα τυχερό στάθηκε ένα κοριτσάκι που ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια 24 ώρες μετά την έκρηξη. Την εντόπισαν οι διασώστες που πάλευαν μ’ έναν φακό, καθώς ακόμη υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης της πόλης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...