Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο killer των Χανίων που δολοφόνησε άγρια τη Σούζαν Ιτον ισχυρίζεται τώρα πως δεν τη βίασε

Πλησιάζει η ώρα της κρίσης για τον 28χρονο killer των Χανίων, που πριν από 14 μήνες βίασε και δολοφόνησε άγρια την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο Σούζαν Ιτον.

Ο Γιάννης Παρασκάκης αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρεθύμνου στις 13 Οκτωβρίου, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό.

Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της άτυχης γυναίκας, αποφάσισαν να παραστούν στη δίκη: «Θα παραστούμε στο δικαστήριο και θα βοηθήσουμε να εκδώσει μία δίκαιη απόφαση για τη μνήμη της» δήλωσαν πρόσφατα μέσω των δικηγόρων τους. Οπως είπαν οι δύο συνήγοροι, η ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση έχει ολοκληρωθεί χωρίς να αφήσει αναπάντητο κάποιο ερώτημα. Επισήμαναν, επίσης, ότι «ουδεμία ενεργή ψυχοπαθολογία διαπίστωσαν οι ψυχίατροι που εξέτασαν τον κατηγορούμενο» και πρόσθεσαν ότι η οικογένεια του θύματος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Η αδικοχαμένη Σουζάν Ιτον είχε έρθει στην Ελλάδα από τη Δρέσδη της Γερμανίας, όπου έμενε μόνιμα, για να συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), στο Κολυμπάρι. Η άτυχη 60χρονη θα μιλούσε σε διεθνές συνέδριο βιολογίας που διεξαγόταν στην Ακαδημία. Το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου του 2019 έφυγε από τις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ για να κάνει τζόγκινγκ στην περιοχή και δεν επέστρεψε ποτέ. Η αποκάλυψη της φρίκης έγινε έξι ημέρες μετά, συγκεκριμένα το βράδυ της 8ης Ιουλίου, όταν το πτώμα της βρέθηκε πεταμένο σαν σκουπίδι σε μια σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι Πλατανιά.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάποιος τη μετέφερε εκεί για να μη βρεθεί ποτέ το πτώμα της, αλλά τελικά η υπόθεση εξιχνιάστηκε λίγα εικοσιτετράωρα μετά και οι Αρχές συνέλαβαν τον κτηνοτρόφο και πατέρα δύο παιδιών.

Αν και αρχικά ο Παρασκάκης ομολόγησε ότι χτύπησε με το αυτοκίνητό του την 60χρονη, έπειτα τη μετέφερε στο σημείο όπου βρίσκεται η σπηλιά, τη βίασε ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη και την πέταξε στην παλιά γερμανική πυριτιδαποθήκη, κατόπιν άλλαξε την κατάθεσή του, ισχυριζόμενος ότι δεν τη βίασε.

Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες «άλλαξε βιολί» και πλέον αρνείται ότι βίασε την άτυχη επιστήμονα, προφανώς βασιζόμενος στο αποτέλεσμα των εργαστηριακών εξετάσεων του DNA που είχαν γίνει τον περασμένο Οκτώβριο και έδειξαν ότι δεν υπήρξε βιασμός της Ιτον από τον ίδιο. «Δεν την άγγιξα καθόλου» αναφέρει συγκεκριμένα, αν και πριν από αυτό είχε κάνει δηλώσεις περί… σκοτεινών δυνάμεων οι οποίες, όπως είχε ισχυριστεί, τον κυρίευαν και δεν καταλάβαινε τι έκανε! Ο 28χρονος κτηνοτρόφος προφυλακίστηκε και αρχικά εγκλείστηκε στις Φυλακές της Τρίπολης, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού για να περάσει από ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...