Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Γρ. Σκαλιστήρας: Το Thess Residences είναι η νέα εποχή φιλοξενίας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στους τομείς της κατασκευής, του facility management και της διαχείρισης έργων, πάνω από 15 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας, και με τράπεζες, νοσοκομεία, εταιρείες καυσίμων και τροφίμων να συγκαταλέγονται στο πελατολόγιό του, ο Γρηγόρης Σκαλιστήρας αποτελεί, αν μη τι άλλο, έναν από τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους να παρουσιάσει μια πρόταση φιλοξενίας που καινοτομεί.

Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο Thess Residences, ένα νέο συγκρότημα αποτελούμενο από 25 επιπλωμένα διαμερίσματα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το οποίο συνδυάζει προσιτή πολυτέλεια, σύγχρονο σχεδιασμό, αυτοματισμούς τελευταίας γενιάς και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.

Αλλά, ας μας τα πει καλύτερα ο ίδιος ο Γρηγόρης Σκαλιστήρας:

Πως προέκυψε η ιδέα της δημιουργίας του Thess Residences;

Με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευαστική εταιρεία και μετά από ταξίδια μου σε όλη στην Ελλάδα καθώς και το Εξωτερικό αισθάνθηκα την ανάγκη να δημιουργήσω έναν χώρο φιλοξενίας που θα εκφράζει τις προσωπικές μου αξίες στον τομέα αυτό, συνδυασμένες με τις εικόνες και τις εμπειρίες που είχα συλλέξει στο πέρασμα των χρόνων. Μελετήσαμε με τους συνεργάτες μου τα πιο επίκαιρα trends του Residential Hospitality στο εξωτερικό και το αποτέλεσμα της μελέτης μας ήταν το ThessResidences. Στόχος μας ήταν ευθύς εξαρχής, η δημιουργία ενός νέου καινοτόμου χώρου φιλοξενίας για τα Ελληνικά δεδομένα. Σκοπός του ThessResidences είναι η φιλοξενία του επισκέπτη από μία μέρα έως και χρόνο.

Ποια στοιχεία διαφοροποιούν το Thess Residences από ένα ξενοδοχείο ή τα Airbnb διαμερίσματα;

Στον σχεδιασμό, αλλά και στην επιλογή των υλικών δεν συμβιβαστήκαμε με την μετριότητα. Επιλέξαμε στιβαρά υλικά εξαιρετικής ποιότητας και παράλληλα δουλέψαμε εντατικά πάνω σε θέματα ενεργειακής οικονομίας και αυτοματισμών.

Δημιουργήσαμε χώρους άνετους, ευρύχωρους, υψηλής αισθητικής, αλλά, κυρίως, λειτουργικούς. Τα διαμερίσματά μας, σπίτια ουσιαστικά, περιλαμβάνουν όλα τα στοιχεία της σπιτικής αίσθησης συνδυασμένα με ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο διαφοροποίησης από τα AirBnb. Έχουμε φροντίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να μην λείψει τίποτα από τον επισκέπτη.

Οι πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με οικιακό φούρνο, μεγάλο ψυγείο, μηχανή Nespresso, τοστιέρα, βραστήρα αλλά και όμορφο νοικοκυριό από σερβίτσια, κατσαρολικά και τηγάνια σε ωθούν σε μαγειρικούς πειραματισμούς. Οι τεράστιες ντουλάπες μας εξοπλισμένες με συρταριέρες, θυρίδα ασφαλείας, κρεμάστρες και αρωματικά εξυπηρετούν την οποιασδήποτε διάρκειας διαμονή. Τα κρεβάτια με ανατομικά, ορθοπεδικά, κορυφαίας ποιότητας στρώματα αλλά και τα ειδικά επιλεγμένα sofa beds, δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες ξεκούρασης και ύπνου.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με ένα καταπληκτικό Laundry Room, με πλυντήρια, στεγνωτήρια και σιδερωτήρια, ένα πλήρες εξοπλισμένο Fitness Room με εξαιρετικά όργανα, ένα Meeting Room που εξυπηρετεί έως και 10 άτομα σε συνδυασμό με Business Center αλλά και ένα ζεστό, ευρύχωρο, πολλαπλών χρήσεων σαλόνι με αναψυχής με μεγάλη τηλεόραση και άνετους καναπέδες, διαφοροποιούν το Thess Residences από οποιοδήποτε άλλο κατάλυμα.

thess residencies

Οι τύποι δωματίων που διαθέτετε δείχνουν ότι μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες διαφορετικών τύπων επισκεπτών (οικογένειες, millenials, business trips, κ.ά.). Ποιοι τύποι επισκεπτών δείχνουν μεγαλύτερη δυναμική;

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας δεχτήκαμε πολλούς Έλληνες, αλλά και ξένους επισκέπτες. Τα ζευγάρια και οι οικογένειες ή μεγαλύτερες παρέες τα Σαββατοκύριακα και τριήμερα αλλά και επαγγελματίες που ταξιδεύουν για business τις καθημερινές αποτέλεσαν από το πρώτο αυτό διάστημα την πελατεία μας. Κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι ήδη έχουμε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες που μας προτιμούν καθώς και συνεργασίες με επώνυμες εταιρείες, τις οποίες ευχαριστούμε επί την ευκαιρία για την εμπιστοσύνη τους.

Η ειδική διαμόρφωση των διαμερισμάτων, οι κουζίνες με το νοικοκυριό τους, αλλά και οι επιμέρους υπηρεσίες όπως γυμναστήριο, meeting room, business center, αλλά και οι ειδικά διαμορφωμένες τιμές για μηνιαίες μισθώσεις, το περίφημο Stay Long έχουν βρει θερμή ανταπόκριση και είναι βέβαιο ότι οι επισκέπτες που επιθυμούν διαμονή για μεγάλο διάστημα, επιλέγουν Thess Residences «δαγκωτό».

Με ποια κριτήρια σχεδιάζετε τις υπηρεσίες που παρέχετε στους επισκέπτες σας;

Το βασικό μας κριτήριο είναι ότι θέλουμε να χαρίσουμε στον επισκέπτη ξεγνοιασιά, απόλαυση και αυθεντικές εμπειρίες!!!!

Πώς αλληλεπιδράτε με τους επισκέπτες, ώστε εκτός της διαμονής να έχουν καλύτερη πρόσβαση στην πόλη και στα δρώμενά της (events, γαστρονομία, περιήγηση κλπ.)

Όπως προανέφερα, η δημιουργία του προσωπικού του Residence – Κατοικία ήταν ο στόχος μας. Όμως, υπάρχει στοχευμένος σχεδιασμός για τις επιμέρους αγορές. Η ιστοσελίδα μας, αλλά και η οικοδέσποινα του καταλύματος βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους φιλοξενούμενους. Για παράδειγμα, στον ξένο επισκέπτη που για πρώτη φορά έρχεται στην Θεσσαλονίκη προτείνουμε συγκεκριμένες διαδρομές για να γνωρίσει εύκολα και γρήγορα την πόλη.  Επειδή το κτήριο έχει προϋπάρξει ως βιοτεχνία που κατασκεύαζε μπρίκια, κατσαρολικά και άλλα τέτοια είδη, έχουμε φροντίσει όλα τα διαμερίσματα να είναι εξοπλισμένα με μπρίκια παραδοσιακά αλλά και οδηγίες παρασκευής ελληνικού καφέ, παρουσιάζοντας και τον ρόλο του καφέ αυτού στην κουλτούρα της ελληνικής μας καθημερινότητας.

Ή ακόμη προτείνουμε σε ξένους και Έλληνες επισκέπτες να επισκεφθούν παραδοσιακά παντοπωλεία για να αγοράσουν τοπικά προϊόντα και να τα μαγειρέψουν στην κουζίνα του διαμερίσματός τους. Παρόλο που ένας απλός περίπατος στην πόλη φανερώνει την ιστορία και την αρχιτεκτονική της, έχουμε επιλέξει για τους επισκέπτες τα κορυφαία μέρη που πρέπει να δουν, ώστε να απολαύσουν στο έπακρο τη διαμονή στο Thess Residences.

nicon project thess residences3

nicon project thess residences4

nicon project thess residences5

nicon project thess residences2

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...