Δικαστής σχόλασε γάμο λόγω ανικανότητας στον… έρωτα

Τον γάμο θρησκευόμενου ζευγαριού ακύρωσε δικαστήριο του Καναδά λόγω της ανικανότητας του ανδρός να αποκτήσει και να διατηρήσει στύση ώστε να τελέσει τα συζυγικά του καθήκοντα. «Δεν ήμουν εγώ ανίκανος. Εσύ δεν μπορούσες να με ερεθίσεις τόσο όσο χρειαζόταν για να κάνουμε σεξ. Με άλλες γυναίκες δεν έχω κανένα πρόβλημα στύσης» υποστήριξε, σύμφωνα με τη «Vancouver Sun», ο σύζυγος απευθυνόμενος στη γυναίκα του στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανικής Κολούμπια.

Η δικαστής Γουέντι Μπέικερ, που τελικά δικαίωσε τη γυναίκα, ανέφερε ότι πρoτού παντρευτεί το ζευγάρι, συμμετείχε σε συμβουλευτική συνεδρία στην εκκλησία της ενορίας του, όπου δεν διαπιστώθηκε κανένα σεξουαλικό πρόβλημα, ενώ λόγω της πίστης τους δεν έκαναν προγαμιαίο σεξ.

Από την πρώτη νύχτα του γάμου τους, τον Αύγουστο του 2018, έως τον Μάρτιο του 2019 προσπαθούσαν συνεχώς να κάνουν σεξ, καθώς ήθελαν να αποκτήσουν παιδιά. Δεν τα κατάφεραν ποτέ, διότι, κατά τα λεγόμενα της γυναίκας, που υποστήριξε ότι προσπαθούσαν να κάνουν σεξ δύο φορές την εβδομάδα, ο άνδρας είχε πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Ο σύζυγός της προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο σε εκείνη λέγοντας ότι, αντίθετα με άλλες γυναίκες, δεν τον ερέθισε αρκετά ώστε να αποκτήσει στύση. Παραδέχτηκε ωστόσο ότι όσο ήταν παντρεμένοι δεν έκαναν ούτε μια φορά σεξ με διείσδυση.

Λόγω της θρησκευτικής της πίστης η γυναίκα τον Ιούνιο του 2019 ζήτησε την ακύρωση του γάμου της και όχι την έκδοση διαζυγίου για μη τέλεση των συζυγικών καθηκόντων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ