Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025

Οσκαρική Κίντμαν στη γη του «Maestro»

Φύσηξε χολιγουντιανός αέρας στους Παξούς. Δεν έχει περάσει πολύς...

Βίκυ Καγιά: Διακοπές στην Ιμπιζα

Αρετουσάριστη στην Ιμπιζα η Βίκυ Καγιά. Μπορεί η πρώην...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – «Αγγελος» πολλών κυβικών!

Ο Γιάννης Κάβουρας είναι ένα παιδί με σύνδρομο Asperger....

Το «ουφ» του Παυλόπουλου και ο βράχος της ζωής του

«Οσο ήμουν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν κοιμήθηκα κανένα βράδυ...

Ελεύθερος ο «δράκος» των Ιωαννίνων, που είχε τρομοκρατήσει 18 γυναίκες

Αέρα ελευθερίας αναπνέει και πάλι ο «δράκος» των Ιωαννίνων, ο οποίος πριν από τρία χρόνια είχε σπείρει τον τρόμο σε τουλάχιστον 18 γυναίκες!

Ο 28χρονος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5,5 ετών, όμως το δικαστήριο της Πρέβεζας του αναγνώρισε ελαφρυντικά και έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία φορά τον μήνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απόφαση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα θύματά του και στις οικογένειές τους, που παραβρέθηκαν στη δίκη και κατέθεσαν εναντίον του. Ο νεαρός δρούσε βραδινές ώρες, περιμένοντας κοπέλες -κυρίως φοιτήτριες- οι οποίες θα έφευγαν μόνες από τα μπαρ όπου διασκέδαζαν. Τότε τις ακολουθούσε μέχρι τις εισόδους των σπιτιών τους και εκεί τους ορμούσε, προσπαθώντας να ασελγήσει πάνω τους. Μάλιστα, σε μια περίπτωση είχε επιτεθεί σε ανήλικη μαθήτρια, ενώ μία άλλη νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Έπειτα από πολλές καταγγελίες, ο σάτυρος συνελήφθη τελικά από την Ασφάλεια και την ομάδα ΔΙΑΣ Ιωαννίνων στις 9 Οκτωβρίου 2017, και αναγνωρίστηκε από 14 κοπέλες, ενώ άλλες τέσσερις τον αναγνώρισαν αργότερα και κατέθεσαν σε βάρος του.

«Τις ακολουθούσα γιατί μου άρεσαν, ήθελα να τις φιλήσω και να τις χαϊδέψω. Τις πλησίαζα στις εισόδους των σπιτιών τους ή στον δρόμο» είχε πει τότε, κλαίγοντας συνεχώς, κατά την απολογία του στον ανακριτή, όπου τον είχαν συνοδεύσει οι γονείς του, ενώ είχε υποστηρίξει ότι αυτά που είχε διαπράξει τα είχε κάνει υπό την επήρεια αλκοόλ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κιμ Κίλιαν: Αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο – «Η τελευταία μου χημειοθεραπεία»

Η Κιμ Κίλιαν αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Με εκκεντρική τσάντα στην Επίδαυρο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και γνωστός πρωταγωνιστής πήγε στην Επίδαυρο και τράβηξε πάνω του τα φλας.

Σάσα Μπάστα και Μάνος Κατσαμπούρης πάντρεψαν τη φίλη τους Δέσποινα Γριβάκη

Αφησαν για λίγο τη Μύκονο, όπου περνούν κάθε χρόνο...

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Τέλος η εργένικη ζωή για Έλληνα ηθοποιό και περιζήτητο εργένη – Παντρεύεται!

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πορεύεται τα τελευταία έξι χρόνια στο πλευρό της όμορφης λογοθεραπεύτριας, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια.
spot_img
spot_img