Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Μαρτυρία-σοκ από έγκυο για τον… άρρωστο γυναικολόγο της Ρόδου

Ακόμα και ο… Μαρκήσιος ντε Σαντ θα ξαφνιαζόταν με το θράσος του γυναικολόγου στη Ρόδο που φέρεται ότι ασελγούσε σε γυναίκες οι οποίες είχαν την ατυχία να καθίσουν στη γυναικολογική καρέκλα του! Ο κατάλογος των θυμάτων του μακραίνει συνεχώς και «εμπλουτίζεται» με νέα περιστατικά που καταδεικνύουν την αρρωστημένη δράση του και ήδη οι επίσημες καταγγελίες έχουν φτάσει τις δέκα!

Η τελευταία περίπτωση κακοποίησης, που έγινε γνωστή, συνέβη το 2015 και προκαλεί σοκ, καθώς το θύμα ήταν μια 28χρονη -τότε- γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος τεσσάρων μηνών! Η γυναίκα ήταν χωρισμένη και με οικονομικά προβλήματα και επισκέφτηκε τον συγκεκριμένο γυναικολόγο-μαιευτήρα στο δημόσιο νοσοκομείο. Μάλιστα ο γιατρός την δέχτηκε έπειτα από τρεισήμισι ώρες αναμονής.

Όπως κατήγγειλε, κατά τη διάρκεια της κολπικής εξέτασης υπερήχων, του είπε ότι πονά και τον ρώτησε γιατί την εξετάζει με αυτόν τον τρόπο. Εκείνος, όμως, της απάντησε: «Χαλάρωσε, μη σφίγγεσαι και μη φωνάζεις και μας ακούνε απέξω».

Ήταν η αρχή μιας ακόμα διεστραμμένης πράξης σε βάρος ανυπεράσπιστης γυναίκας. Οταν η εγκυμονούσα παραπονέθηκε ξανά για πόνο με τον τρόπο που την εξέταζε, εκείνος ξέσπασε σε ένα ρεσιτάλ θράσους, λέγοντάς της χυδαία: «Oταν σας π@@@@ν από τον κ@@ο, μια χαρά χαλαρές είστε και κάθεστε»!

Η κοπέλα τού απάντησε ότι ούτε αυτό συμβαίνει ούτε το άλλο και πως ήρθε μόνο για να δει το έμβρυο και όχι για άλλες συζητήσεις. Oμως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε έκπληκτη ότι ο γιατρός κινούσε ρυθμικά το μηχάνημα υπερήχων μέσα στον κόλπο της σαν να κρατούσε δονητή, ενώ αισθάνθηκε με το πόδι της, το οποίο ο γιατρός είχε βάλει ανάμεσα στα δικά του, ότι το μόριό του βρισκόταν σε στύση και τριβόταν στο γόνατό της!

Νιώθοντας τρομερή αμηχανία, η κοπέλα ισχυρίζεται ότι τράβηξε το πόδι της και το ίσιωσε, λέγοντας πως πιάστηκε, αλλά εκείνος το ξανατράβηξε πίσω, και της είπε απότομα: «Το πόδι σου θα μείνει εκεί για να μπορώ να κάνω την εξέταση, κατάλαβες;»

Τελειώνοντας η μαρτυρική αυτή εξέταση, ο γυναικολόγος τής ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν είχε φέρει τις προηγούμενες εξετάσεις μαζί της. Εκείνη του είπε ντροπιασμένη ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τις κάνει και τότε, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, αυτός άρπαξε την ευκαιρία: «Σηκώνεται από το γραφείο του και μου λέει: “ Μην κλαις, βρε, έλα να σε κάνω μια αγκαλιά”. Σηκώνομαι και καθώς περνάει τα χέρια του κάτω απ’ τη μέση μου μού πιάνει με τις δύο παλάμες του τα οπίσθιά μου και με πιέζει πάνω του φιλώντας με ταυτόχρονα στον λαιμό και ένιωθα το μόριό του σε πλήρη στύση πάνω μου. Τον σπρώχνω με όλη μου τη δύναμη και άρχισα να φωνάζω: “Μαλ…, είσαι και πολύ ανώμαλος” και τρέχω στον διάδρομο με την κοιλιά μου φουσκωμένη για να φύγω, κλαίγοντας φοβισμένη»!

Από τη στιγμή που έγιναν γνωστές οι πρώτες καταγγελίες, η διοίκηση του νοσοκομείου έδωσε υποχρεωτική άδεια στον συγκεκριμένο γιατρό και τον απομάκρυνε από τη θέση του ώσπου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρει η «Ροδιακή», τις καταγγελίες έχει στα χέρια της η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου Μαρία Παπαγιαννίδου, η οποία είτε θα ασκήσει απευθείας ποινικές διώξεις σε βάρος του γιατρού, παραπέμποντας την υπόθεση σε κύρια ανάκριση, είτα θα διατάξει περαιτέρω έρευνα αναθέτοντας την υπόθεση στην Ασφάλεια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...