Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Ο σύντροφος της ωραίας Ίων την οδήγησε στον τάφο

Χρειάστηκε να περάσουν έξι ολόκληρα χρόνια ώσπου να λάμψει η αλήθεια στην υπόθεση του θανάτου της 22χρονης Ιων Δημητριάδου, του μοντέλου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Χαλκιδική στα τέλη του Ιουλίου του 2014.

Η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι στο τιμόνι του μοιραίου αυτοκινήτου δεν βρισκόταν η ξανθιά καλλονή και χορεύτρια, που μάγευε με τη γοητεία της όποτε εμφανιζόταν σε πασαρέλες ή γνωστά club, αλλά ο 21χρονος σύντροφός της, προσφέροντας ανακούφιση στην ταλαιπωρημένη οικογένεια της άτυχης κοπέλας, που από την αρχή υποστήριζε ότι δεν οδηγούσε το παιδί της!

Η απόφαση του δικαστηρίου, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση του τροχαίου, η οποία θυμίζει σε πολλά σημεία εκείνη του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ήταν ομόφωνη, γεγονός που έκανε τους γονείς της πανέμορφης Ιωάννας, όπως ήταν το πραγματικό όνομα της 22χρονης, να νιώσουν δικαίωση.

Μάλιστα, η οικογένεια πέρασε στην αντεπίθεση, καταθέτοντας μηνύσεις για απιστία και παράβαση καθήκοντος σε βάρος του αστυνομικού που συνέταξε την έκθεση αυτοψίας, αλλά και σε βάρος δύο μαρτύρων οι οποίοι κατέθεσαν ψευδώς στο δικαστήριο ότι το αδικοχαμένο μοντέλο οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο.

«Αυτό που αναζητούσαμε από την αρχή ήταν η αλήθεια. Τόσο εγώ όσο και ο πατέρας της δεν πιστέψαμε ότι οδηγούσε το παιδί μας το αυτοκίνητο. Η Ιωάννα δεν είχε δίπλωμα, ούτε καν οδηγική εμπειρία. Παρά τις κατηγορίες και τις συκοφαντίες που δεχτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια από την πλευρά του συντρόφου της, που καθόταν στο τιμόνι εκείνη τη μέρα, παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Η δικαίωση ήρθε μέσα από την απόφαση του δικαστηρίου» δήλωσε η μητέρα της 22χρονης Πόπη Δημητριάδου, η οποία συνέχισε προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι όλα έγιναν για το χρήμα!

«Η πλευρά του συντρόφου της κόρης μου είχε έναν και μοναδικό σκοπό: τις αποζημιώσεις και τα χρήματα. Στην αρχή δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι ο σύντροφός της, μετά το τραγικό συμβάν στη Χαλκιδική και ενώ έχει χαθεί η Ιωάννα, θα την κατηγορούσε με χυδαιότητες και ψέματα, θα προσπαθούσε να επωφεληθεί από τον χαμό της. Αποδείξαμε, όμως, ότι αυτός ήταν ο οδηγός και μάλιστα οδηγούσε υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Κατά συνέπεια, δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει χρήματα από την ασφάλεια» κατέληξε η κυρία Δημητριάδου στο iefimerida.gr.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημητριάδη Στέλιος Σούρλας υποστήριξε ότι στην υπόθεση έγιναν πολλά λάθη, εσκεμμένα ή μη: «Ο αστυνομικός που προχώρησε στην έκθεση αυτοψίας εξέφρασε κρίση χωρίς στοιχεία, έχοντας παράλληλα απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στους χαροκαμένους γονείς… Δυόμισι χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα, ο οδηγός του απέναντι αυτοκινήτου κατέθεσε ότι στη θέση του συνοδηγού καθόταν μια κοπέλα με κοντό, ξανθό μαλλί. Ιατροδικαστικά αποδείχθηκε, από τη μελέτη των τραυμάτων της, ότι η κοπέλα ήταν συνοδηγός. Ηταν ένα πολύ δύσκολο δικαστήριο με 17 μάρτυρες, όπου οι ψευδείς ισχυρισμοί κατέπεσαν και αναδείχθηκαν οι αντιφάσεις των ψευδομαρτύρων».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...