Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Γιάννης Παρασκάκης: «Για όλα φταίει μια μορφή που μπήκε μέσα μου»

Μια ανορθόγραφη επιστολή γεμάτη… ορνιθοσκαλίσματα είχε το θράσος να στείλει ο killer των Χανίων στην οικογένεια της Σούζαν Ιτον, της Αμερικανίδας βιολόγου που βίασε, κακοποίησε και δολοφόνησε άγρια στις 2 Ιουλίου 2019!

Ο 28χρονος Γιάννης Παρασκάκης έγραψε το γράμμα προς τους συντετριμμένους συγγενείς της αδικοχαμένης 60χρονης μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης, μόλις έναν μήνα μετά το φρικιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο! Ωστόσο, δεν το έστειλε ποτέ, καθώς οι γονείς του, στους οποίους το είχε δώσει για να το στείλουν, έκριναν πως δεν έπρεπε να το ταχυδρομήσουν.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, μέσα στο γράμμα κάνει λόγο για το «μεγαλύτερο λάθος» της ζωής του και ζητεί συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε τον έλεγχο του εαυτού του, καθώς μια μορφή «ενέργειας» είχε μπει μέσα του! Η επιστολή έχει ημερομηνία 7 Αυγούστου 2019 και αναφέρει με έντονα και υπογραμμισμένα γράμματα:

«Για την άτυχη οικογένεια της αδικοχαμένης Αμερικανίδας βιολόγου. Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου».

Το γράμμα, που είναι δύσκολο να διαβαστεί γιατί οι χαρακτήρες δείχνουν άτομο που δεν ξέρει γραφή και η ορθογραφία είναι άθλια, ξεκινά με μια… συγγνώμη, ενώ σε πολλά σημεία χαρακτηρίζει το θύμα του «αδικοχαμένη» ή «άτυχη Αμερικανίδα βιολόγο».

«Ενα συγγνώμη δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό το μοιραίο λάθος που έκανα. Αφαίρεσα μια ζωή και βασάνισα με άθλιο τρόπο το άψυχο σώμα της. Εκανα ένα μεγάλο λάθος, το οποίο εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα, δεν είχα καν τον έλεγχο του εαυτού μου.

Αισθανόμουν ότι ήμουν υπό την επήρεια κάποιου άλλου είδους μορφής ενέργειας, που είχε μπει μέσα μου από παλιά γεγονότα τα οποία με ώθησαν να φτάσω σήμερα έως αυτό το σημείο που είμαι τώρα, το να ελέγχομαι σχεδόν πλήρως από άλλους παράγοντες. Εδώ, στη φυλακή, με τη βοήθεια ψυχολόγου κατάφερα να ηρεμήσω και να συνειδητοποιήσω το τεράστιων διαστάσεων πρόβλημα που δημιούργησα με την πράξη μου αυτή τόσο σε εσάς -την οικογένεια της αδικοχαμένης Αμερικανίδας βιολόγου και τους γύρω σας- όσο στην κοινή γνώμη, σε μένα και στη δική μου οικογένεια και συγγενείς. Είναι τεράστιος ο πόνος που ζείτε για την άτυχη Αμερικανίδα βιολόγο. Τη μητέρα, την αδελφή, τη γιαγιά, την επιστήμονα, που της έκοψα το νήμα της ζωής έτσι, τόσο άδοξα».

Στη συνέχεια της επιστολής, ο 28χρονος killer εκφράζει τη… βαθιά του λύπη και μεταμέλεια, και εύχεται να τιμωρηθεί όπως του αξίζει! «Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για αυτή μου την πράξη και εύχομαι να μην είχε γίνει ποτέ αυτό το λάθος στη ζωή μου… Κάθε μέρα προσεύχομαι για την άτυχη Αμερικανίδα, που της στοίχισα τη ζωή με αυτόν τον άδοξο τρόπο. Μακάρι να μπορούσα να είχα την ικανότητα να γυρίσω τον χρόνο πίσω για να διόρθωνα πολλά λάθη μου. (…) Πολύ λυπάμαι και δείχνω συμπόνια για τον άδικο χαμό της άτυχης γυναίκας και κατανοώ το μέγεθος της καταστροφής που έχω δημιουργήσει. Τώρα, μετά από αυτό, έχω μετανιώσει για την πράξη μου και θέλω να τιμωρηθώ για να νιώσω τον πόνο που προκάλεσα στην οικογένειά σας και στους γύρω σας…» Κλείνοντας, και αφού γράφει τρεις φορές «συγγνώμη», ο Παρασκάκης απευθύνεται στη νεκρή Σούζαν Ιτον γράφοντάς της: «Ο Θεός να σε προστατεύει εκεί που είσαι. Συγγνώμη για τον πόνο που σου προκάλεσα».

epistioli2

epistoli3

epistoli4

epistoli5

Σε ποιον αρέσει να τον λένε «μητέρα δολοφόνου»;

Τη δική της «συγγνώμη» είπε και η μητέρα του Γιάννη Παρασκάκη στη γερμανική εφημερίδα «Bild», που κάλυψε τη δίκη για τη δολοφονία της βιολόγου με δύο δημοσιογράφους, περιγράφοντας το βάρος που σηκώνουν η οικογένειά της και η ίδια προσωπικά μετά την πράξη του γιου της:

«Λυπούμαστε πολύ. Λυπάμαι πραγματικά για ό,τι συνέβη. Υποφέρουμε κι εμείς. Φυσικά, η πλευρά της άλλης οικογένειας υποφέρει περισσότερο, γιατί έχασαν κάποιον. Αλλά κι εμείς είμαστε διαλυμένοι. Εγώ προσωπικά είμαι συντετριμμένη. Σε ποιον αρέσει να τον λένε ”μητέρα δολοφόνου”; Ή ”οικογένεια δολοφόνου”;»

Ο Γιάννης Παρασκάκης κρίθηκε, πριν από λίγες μέρες, ένοχος για τη δολοφονία και τον βιασμό της Σούζαν Ιτον. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου επέβαλε στον 28χρονο την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και 13 έτη για την κατηγορία του βιασμού, ενώ δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικά, και έτσι δεν γλίτωσε τα ισόβια.

Το έγκλημα, που είχε σοκάρει τη χώρα, έγινε το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου 2019, όταν η 60χρονη βιολόγος έφυγε από τις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης -όπου θα συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο- για να κάνει τζόγκινγκ στην περιοχή. Η αποκάλυψη της φρίκης έγινε έξι μέρες μετά την εξαφάνισή της, το βράδυ της 8ης Ιουλίου, όταν το πτώμα της βρέθηκε πεταμένο σαν σκουπίδι σε μια σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι Πλατανιά. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι κάποιος μετέφερε εκεί το σώμα της για να μη βρεθεί ποτέ, αλλά λίγα 24ωρα μετά οι Αρχές συνέλαβαν τον κτηνοτρόφο και πατέρα δύο παιδιών.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...