Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ποιά κοσμήματα ταιριάζουν με την ανοιξιάτικη εμφάνισή σου;

Άνοιξη, εποχή ανανέωσης… και στα κοσμήματά σου

Μετά τον μουντό χειμώνα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτείς την άνοιξη προσθέτοντας χρώμα και ζωή στην ντουλάπα και τα αξεσουάρ σου. Γιόρτασε την αλλαγή του καιρού με πολύχρωμα οικονομικά κοσμήματα όπως λαμπερά κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια που θα σηματοδοτήσουν την έναρξη της θερμής εποχής του χρόνου. Η άνοιξη είναι η εποχή της αναγέννησης στη φύση, επομένως, κοσμήματα εμπνευσμένα από ανθισμένα λουλούδια, πράσινα φύλλα, πεταλούδες και μέλισσες, σε λαμπερά χρώματα, αντανακλούν τέλεια τη ζωντάνια, τον ενθουσιασμό και …τους ήχους, αυτής της εποχής.

Ο ήλιος αρχίζει να γίνεται πιο ζεστός, οι εμφανίσεις σου περιλαμβάνουν λιγότερα ρούχα ενώ περισσότερο δέρμα εμφανίζεται. Δες στη συνέχεια, τις προτάσεις του bijoubox.gr για τις top τάσεις των κοσμημάτων για την άνοιξη, και διακόσμησε το δέρμα σου με τον καλύτερο τρόπο, ακολουθώντας την ανοιξιάτικη αύρα και φρεσκάδα.

EID 3765

Must βραχιόλια για την άνοιξη

Ήρθε η άνοιξη… ας σηκώσουμε τα μανίκια!!! Όσο ο ήλιος αρχίζει να ζεσταίνει και η θερμοκρασία να ανεβαίνει, αρχίζει να εμφανίζεται περισσότερο δέρμα και είναι ευκαιρία να αναδείξεις τα βραχιόλια σου με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να διαλέξεις μόνο ένα εντυπωσιακό μεγάλο βραχιόλι τύπου χειροπέδα, για να εστιάσεις την προσοχή σε ένα μόνο κομμάτι, ή μπορείς να κάνεις layering με πολλά διακριτικά βραχιόλια αλυσίδες, να τα συνδυάσεις με βραχιόλια charms ή με ένα κομψό και πάντα διαχρονικό ρολόι.

Τα κατάλληλα κολιέ για την άνοιξη

Τα κολιέ της άνοιξης ποικίλλουν από πολύχρωμα και εντυπωσιακά έως πιο λεπτά και διακριτικά, φορεμένα σε συνδυασμούς μεταξύ τους. Οι προτάσεις του BijouBox για τα …ανοιξιάτικα κολιέ θα σε οδηγήσουν στην αγορά του ιδανικού για εσένα.

EID 4400

  • Το εντυπωσιακό statement κολιέ – το statement κολιέ έχει τη δύναμη να κάνει όλα τα βλέμματα να γυρίζουν. Επίλεξε ένα τολμηρό statement κολιέ με φλοράλ ή μη στοιχεία, με έντονα χρώματα ή γεωμετρικά μοτίβα και συνδύασε το με απλά T-shirts ή λιτά ανοιξιάτικα φορέματα, χωρίς άλλα κοσμήματα.
  • Layering με κολιέ – Στόλισε το λαιμό σου με κολιέ διαφορετικού μήκους, κρατώντας απόσταση μεταξύ τους και συνδυάζοντας διαφορετικά μοτίβα, μέταλλα και στυλ.
  • Οι διαχρονικές πέρλες – ο ρομαντισμός που χαρακτηρίζει την άνοιξη, δίνουν έναν πιο θηλυκό χαρακτήρα σε αυτή την εποχή, και ποιό κόσμημα αντιπροσωπεύει καλύτερα αυτή τη θηλυκότητα από τις πέρλες; Ένα κολιέ από πέρλες συνδυάζεται τέλεια με τα λουλουδάτα ανοιξιάτικα φορέματα και θα σου προσδώσει μια νότα ρομαντισμού που ταιριάζει ιδανικά σε αυτή την εποχή.
  • Αλυσίδες – οι αλυσίδες αποτέλεσαν μεγάλη τάση το χειμώνα και απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσουν να κάνουν έντονη την παρουσία τους και τους πιο θερμούς μήνες. Χοντρές oversized αλυσίδες φορεμένες μόνες τους, πιο λεπτές συνδυασμένες με μεγάλα μενταγιόν ή συνδυασμοί διαφόρων τύπων αλυσίδων σε layering. Επίλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε σένα και δώσε έναν ροκ, επαναστατικό τόνο στην εμφάνισή σου.

Σκουλαρίκια για την άνοιξη …η εύκολη επιλογή

Η επιλογή σου για τα κοσμήματα της άνοιξης πρέπει να έχει κάτι έντονο, αλλά ταυτόχρονα, να κρύβει μια φρεσκάδα και ένα κύμα ανανέωσης. Τα μεγάλα σκουλαρίκια είναι από τις καλύτερες επιλογές για να το πετύχεις αυτό. Επίλεξε εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια σε έντονα χρώματα ή ακόμη, και τους πολυαγαπημένους διαχρονικούς κρίκους, αλλά στην πιο «μεγάλη» τους εκδοχή, που κολακεύουν κάθε εμφάνιση και χαρίζουν την φρεσκάδα που χαρακτηρίζει αυτή την εποχή.

EID 4102

Αν προτιμάς τα καρφωτά σκουλαρίκια, διάλεξε αυτά που είναι εμπνευσμένα από τη φύση όπως σε σχήμα λουλουδιών ή φύλλων. Ή ακόμη, ένα ζευγάρι διαχρονικές πέρλες που θα σου χαρίσουν τη θηλυκότητα και το ρομαντισμό που ταιριάζει σε αυτή την εποχή.

Μια άλλη τάση είναι είτε να φορέσεις ένα μόνο σκουλαρίκι στο ένα αυτί, μακρύ και εντυπωσιακό είτε να συνδυάσεις ανόμοια ή ασύμμετρα σκουλαρίκια. Η άνοιξη με τον ανατρεπτικό της χαρακτήρα και τον αέρα ανανέωσης είναι ίσως, η καλύτερη εποχή να υιοθετήσεις αυτή την τάση.

Φόρεσε πολλά δαχτυλίδια

Στόλισε τα δάχτυλά σου με πολλά δαχτυλίδια και συνδύασε μεταξύ τους αυτά που φοριούνται στη βάση του δαχτύλου, με αυτά που φοριούνται πιο ψηλά. Ντελικάτες βέρες με πέτρες ή όχι, συνδυάζονται ιδανικά με μεγαλύτερα δαχτυλίδια με γεωμετρικά σχέδια ή χρωματιστές πέτρες για ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Στα δαχτυλίδια, τουλάχιστον γι’ αυτή την εποχή, δεν ισχύει το …less is more!!!

EID 4333

Ανοιξιάτικη ανανέωση … «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα σου

Η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης και της αναγέννησης, οπότε το μυστικό για να επιλέξεις τα ιδανικότερα για σένα κοσμήματα γι’ αυτή την εποχή, είναι να σκεφτείς ποιά από αυτά θα αντικατοπτρίσουν καλύτερα τη δική σου θετική διάθεση.

Αν το χρώμα είναι αυτό που θα σε ανανεώσει, επίλεξε κοσμήματα σε έντονα και ζωηρά χρώματα. Αν το σχήμα είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά στη διάθεσή σου, φρόντισε να διαλέξεις κόσμημα σε ανατρεπτικά, περίεργα σχήματα ή σε ιδιαίτερους συνδυασμούς.

Ό,τι και να διαλέξεις, βασίσου στο προσωπικό σου γούστο και το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει στην επιλογή των ιδανικών για εσένα κοσμημάτων που θα σε κάνουν να νιώθεις ανάλαφρη, φρέσκια και ανανεωμένη όπως απαιτεί αυτή η εποχή!!!

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....