Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Παρασκευή 20/6/2014

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε αρκετό χρόνο να μείνετε με τον εαυτό σας και να κάνετε έναν απολογισμό της κατάστασης. Φανείτε επιφυλακτικοί στα…

ΚΡΙΟΣ: Ενεργήστε με σύνεση και αυτοπεποίθηση. Μπορεί με το να μην ανοίξετε τα χαρτιά σας την κατάλληλη στιγμή να αποφύγετε ενέργειες αντιπάλων που δρουν παρασκηνιακά. Αποδεχθείτε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επιδιώξεις που έχετε στον εργασιακό χώρο αρχίζουν να υλοποιούνται. Μετριάστε την έπαρση, ελέγξτε τα νεύρα σας και αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σχόλια. Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες που θα σας προσφέρουν ένα όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ηρθε η ώρα για εκκαθαρίσεις και δεν έχετε πολλά περιθώρια για υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Προσεγγίστε αυτό που θέλετε να πετύχετε και βάλτε όρια. Επιβάλετε την τάξη σε οικογενειακά θέματα και μη δώσετε περιθώρια για προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να βάλετε όλη σας τη θέληση για να πετύχετε μια καλύτερη αξιολόγηση στον εργασιακό σας χώρο από τους συνεργάτες σας. Μην χάνετε τους ρυθμούς σας από παρεμβολές των γύρω σας, αλλά βρείτε τις ουσιαστικές αιτίες σε ό,τι σας αγχώνει.

ΛΕΩΝ: Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας χωρίς να γίνεστε προκλητικοί και εριστικοί. Οι διαπληκτισμοί με άτομα που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν την αλήθεια είναι ανούσιοι και χωρίς αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι παρακινδυνευμένο άλλα να λέτε και άλλα να κάνετε. Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η αμεσότητα θα σας σώσουν από διάφορες επικοινωνιακές παγίδες. Σε υποθέσεις που γνωρίζετε καλά την πορεία τους, μην υποχωρήσετε ακούγοντας λόγια του αέρα. Μη βασίζεστε μόνο στην καλή διάθεση των άλλων για να πετύχουν τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε αρκετό χρόνο να μείνετε με τον εαυτό σας και να κάνετε έναν απολογισμό της κατάστασης. Φανείτε επιφυλακτικοί στα οικονομικά σας και μην πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Καλύτερα να μη μιλάτε για τα σχέδιά σας προτού αυτά αρχίσουν να πραγματοποιούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε κακοτοπιές δείχνοντας ενδιαφέρον και κατανόηση στα άτομα που αγαπάτε. Μην είστε εριστικοί με όσους έχουν σχέση με τον εργασιακό σας χώρο. Μην αντιδράτε με άσχημο τρόπο στα λόγια ενός φίλου που είναι καλοπροαίρετα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε πως αν θέλετε να περάσετε καλύτερα αυτό τον μήνα, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε με υπομονή και αισιοδοξία. Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο ώστε να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιώσετε προς το παρόν ένα από τα σχέδιά σας, αφού θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες. Μην αφήνετε τις ανησυχίες να σας κόβουν τη χαρά. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα αισθηματικά θέματα και δώστε άμεσα λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τις επενδύσεις σας, τις αγοροπωλησίες σας και κυρίως αυτούς που επιδιώκουν να σας ζημιώσουν. Στις προσωπικές σχέσεις σας μην είστε εύθικτοι και καταπιεστικοί. Μόνο με σοβαρότητα θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι αξίζετε πολλά περισσότερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Φανείτε προνοητικοί και αισιόδοξοι, χωρίς να διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Μην ξεκινήσετε να κάνετε σημαντικές ενέργειες. Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μη σας προλάβουν τα γεγονότα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...