Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο κρεβάτι μου «κοιμήθηκαν» 10.091 άνδρες!

Σοκ στην Αυστραλία με το βιβλίο της πρώην συνοδού πολυτελείας Γκουίνεθ Μοντενέγκρο, για την καυτή ζωή της με ναρκωτικά και όργια

Στα 36 χρόνια της έχει δει να περνούν από το κρεβάτι της 10.091 άνδρες κι έχει ξοδέψει χιλιάδες δολάρια σε κοκαΐνη και ρούχα. Η Γκουίνεθ Μοντενέγκρο μεγάλωσε σε ένα σπίτι θεοσεβούμενων χριστιανών, των οποίων η ζωή περιστρεφόταν γύρω από την εκκλησία και ακολουθούσε τους κανόνες της ηθικής και της ευπρέπειας. Ο ομαδικός βιασμός της στην εφηβεία της όμως την έκανε να χάσει την αθωότητά της και να αναζητήσει τη χαρά μέσα στις πολυτέλειες που υποσχόταν το πιο αρχαίο επάγγελμα του κόσμου.

Στο απόγειο της καριέρας της ως συνοδού πολυτελείας η Μοντενέγκρο πληρωνόταν 500 με 1.000 δολάρια την ώρα και η καθημερινότητά της ήταν ένας κυκεώνας ναρκωτικών και οργίων σε όλες τις γωνιές της Αυστραλίας, καθώς και διάφορων εξωτικών προορισμών στους οποίους την καλούσαν οι «πελάτες» της. Στο βιβλίο της με τίτλο «10.000 Men and Counting», που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η πρώην πόρνη πολυτελείας περιγράφει με σοκαριστική ειλικρίνεια τη ζωή της, ξεκινώντας από τον ομαδικό βιασμό που υπέστη στα 18 χρόνια της, τους χορούς πάνω στα τραπέζια στα 19 της, αλλά και την έναρξη της καριέρας της ως συνοδού στα 21 της. Η γεννημένη στη Μελβούρνη γυναίκα αυτό που έμαθε από πολύ μικρή ήταν ότι έπρεπε να κρατήσει ακέραιη την αγνότητά της για τον άνδρα που θα την παντρευόταν. Ο βιασμός της όμως σε μια νυχτερινή έξοδο, τα θέματα αυτοπεποίθησης που αντιμετώπιζε, αλλά και η αδυναμία της στα χρήματα την έκαναν να επιλέξει αυτόν που φάνταζε ως ο εύκολος δρόμος. «Είδα μια διαφήμιση για χορεύτρι ες σε μπαρ όταν ήμουν 19 ετών.

Ημουν πολύ αθώα και όταν πήγα, έμπλεξα. Μέθυσα πολύ κι έβγαλα 1.000 δολάρια την πρώτη νύχτα. Σκέφτηκα ότι ήταν απίστευτο και ότι μάλλον ήμουν καλή σε αυτό» αποκαλύπτει στο βιβλίο της.

Οι πελάτες 

Η προσοχή των πελατών που έδειχναν θαυμασμό απείχε πολύ από αυτά που έζησε ως έφηβη στο γυμνάσιο, όπου ήταν θύμα bullying. «Η νέα μου δουλειά μού έδωσε αυτοπεποίθηση που δεν είχα ποτέ. Για πρώτη φορά συνδεόμουν με κόσμο, ακόμη και με άλλα κορίτσια και αυτό με έκανε να ανθίσω. Ηταν σαν μια οικογένεια για μένα. Αυτό ήταν η θετική πλευρά» αποκαλύπτει. Ωστόσο, τρία χρόνια αργότερα μπήκε στα βαθιά νερά. Εγινε συνοδός και άρχισε να επεκτείνει με όλους τους τρόπους τις «υπηρεσίες» της. Πελάτες της ήταν κυρίως δικηγόροι, πολιτικοί και μουσικοί. Οσο για το «Γκουίνεθ Μοντενέγκρο», είναι ένα από τα πολλά ψευδώνυμα που έχει χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να μην υπάρχει σύνδεση του δρόμου που επέλεξε με την οικογένειά της. Το πρόσωπό της ωστόσο στο βιβλίο που κυκλοφόρησε δεν μπήκε στον κόπο να το κρύψει. «Ολες αυτές οι φωτογραφίες μου είναι σαν να κάνω ένα “ξεμπρόστιασμα”. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω το πραγματικό μου όνομα, επειδή προφανώς θέλω να προστατεύσω την ηλικιωμένη μητέρα μου που είναι 77 ετών» ξεκαθαρίζει. 

Η αίσθηση ντροπής που την κάνει να μη χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα ήταν κάτι που προσπαθούσε να «πνίξει» ξοδεύοντας χιλιάδες δολάρια σε πολυτέλειες κι εθισμούς. «Ο τρόπος ζωής μου βασιζόταν στην κοκαΐνη, στο σπιντ και στη γαλλική σαμπάνια» λέει η ίδια χαρακτηριστικά κι εξηγεί ότι τελικά αποφάσισε να γράψει το βιβλίο προκειμένου να προσπαθήσει να αποτρέψει τα νέα κορίτσια από το να ακολουθήσουν τον δικό της δρόμο. Η ίδια είχε προσπαθήσει να ξεφύγει στα 29 χρόνια της, επιχειρώντας να κάνει καριέρα ως πιλότος, όμως διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια, κι έτσι επέστρεψε πάλι στα εύκολα χρήματα. Τώρα έχει στήσει μια νέα επιχείρηση που έχει να κάνει με παροχή ψυχολογικής στήριξης και αισιοδοξεί για το μέλλον της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...