Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Πουλούσε ηρωίνη 51χρονος σύζυγος γνωστής ηθοποιού

Ο 51χρονος (γαμπρός παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή) σε σπείρα που διακινούσε ηρωίνη και χασίς

O σύζυγος γνωστής ηθοποιού (έχει παίξει σε επιτυχημένα σίριαλ ιδιωτικών καναλιών και είναι κόρη παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή με θητεία σε μεγάλες ομάδες της Α’ Εθνικής) βρέθηκε μπλεγμένος σε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών. Ο 51χρονος άνδρας και άλλοι δύο συνεργοί του (ηλικίας 58 και 59 ετών) βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και χασίς, οι οποίες αν δεν είχαν εντοπιστεί, θα διακινούνταν σε στέκια τοξικομανών στην Αθήνα και οι ίδιοι θα έβαζαν στις τσέπες τους κάτι παραπάνω από 300.000 ευρώ!

Την οργανωμένη σπείρα των διακινητών εξάρθρωσε το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Κέρκυρας, που είχε ακριβείς πληροφορίες για τη δραστηριότητα της συμμορίας αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τα μέλη της εισήγαγαν τα ναρκωτικά στην ελληνική επικράτεια. Αμέσως κλιμάκιο αστυνομικών ταξίδεψε από την Κέρκυρα μέχρι την Αθήνα και ήλθε σε συνεννόηση με τους συναδέλφους του της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να του προσφέρουν την απαραίτητη βοήθειά τους.

4erqrfwg 2Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, στην κατοχή του συζύγου της γνωστής τηλεοπτικής ηθοποιού και των άλλων δύο συλληφθέντων -στα σπίτια, στα οχήματα που χρησιμοποιούσαν και σε άλλους αποθηκευτικούς χώρους- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 4,5 κιλά ηρωίνης, δύο κιλά και 739 γραμμάρια κατεργασμένου χασίς τύπου «σοκολάτα» και το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ, το οποίο προέρχεται αποκλειστικά από την εμπορία των ναρκωτικών.

«Στρατοπέδευσαν»

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά για την επιχείρηση που οργάνωσαν και έφεραν εις πέρας οι άνδρες των δύο υπηρεσιών, εδώ και τρεις ημέρες οι αστυνομικοί από το νησί των Φαιάκων είχαν «στρατοπεδεύσει» στην Αθήνα και παρακολουθούσαν τους τρεις υπόπτους, προκειμένου να καταγράψουν τα δρομολόγιά τους αλλά και τα σημεία στα οποία έκρυβαν τις ποσότητες των ναρκωτικών που διακινούσαν.

Οταν είχαν πια ολοκληρωμένη εικόνα για τη δραστηριότητα της σπείρας και κυρίως για τα σημεία-καβάτζες που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των ναρκωτικών, ξεκίνησαν την επιχείρησή τους. Οι αστυνομικοί από την Κέρκυρα, συνεπικουρούμενοι από συναδέλφους τους της Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησαν ταυτόχρονες εφόδους για τη σύλληψη των υπόπτων σε περιοχές της Αττικής – κυρίως στα βόρεια προάστια.

Μάλιστα στο διαμέρισμα του 59χρονου στο Χαλάνδρι βρήκαν μέσα σε ειδική κρύπτη σχεδόν το σύνολο των κατασχεθέντων ποσοτήτων ναρκωτικών, ενώ στα σπίτια των υπόλοιπων συνεργών του βρέθηκαν χρηματικά ποσά, μικροποσότητες ναρκωτικών και ζυγαριές ακριβείας.

4erqrfwg 1Ολοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με τις κατηγορίες της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή που ανέλαβε την κύρια έρευνα της υπόθεσης.

Δεν πίστευαν στα… αυτιά τους

Σαν βόμβα έσκασε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση σύλληψης του συζύγου γνωστής τηλεοπτικής ηθοποιού. Οι αστυνομικοί, που εξάρθρωσαν τη σπείρα με ταυτόχρονες επιχειρήσεις στο Χαλάνδρι και σε άλλες περιοχές των βορείων προαστίων, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν κατάλαβαν ποιον είχαν συλλάβει. Τώρα ερευνούν τις σχέσεις που μπορεί να έχουν οι κατηγορούμενοι με εγκληματικές οργανώσεις που διακινούν ναρκωτικά σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή ή ακόμα και με την Τουρκία, αφού η «σοκολάτα» (το κατεργασμένο χασίς δηλαδή) εισάγεται μόνο από το εξωτερικό και κυρίως από χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...