Δευτέρα 04 Μαΐου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εσείς ζητάτε την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον των άλλων, αλλά ο…

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε τον χρόνο να φύγει ανεκμετάλλευτος περιμένοντας αποφάσεις από τους άλλους. Πιέστε κάποιες καταστάσεις που ίσως έχουν καθυστερήσει σημαντικά και δραστηριοποιηθείτε. Προς το παρόν είναι προτιμότερο να αφήσετε στην άκρη επιπολαιότητες συναισθηματικού περιεχομένου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ακατανίκητη επιθυμία σας να επιβληθείτε αυτό τον μήνα στον εργασιακό χώρο θα έχει ανταπόκριση. Ομως μην το παρακάνετε, γιατί κάποιες απρόβλεπτες αντιδράσεις μπορεί να σας αιφνιδιάσουν. Τολμήστε τώρα την αλλαγή που σκέφτεστε, αν αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι λίγο παρακινδυνευμένο να ζητάτε επίμονα κάτι, όταν δεν ξέρετε αν πραγματικά μπορείτε κι εσείς να ανταποδώσετε. Αυτό αφορά τα συναισθηματικά σας, γι’ αυτό κάντε έναν απολογισμό ζωής. Μην κλειστείτε στον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εσείς ζητάτε την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον των άλλων, αλλά ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώνεστε δείχνει το αντίθετο. Μην αφήσετε στην τύχη τους θέματα υψίστης σημασίας που σας απασχολούν καιρό. Αν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Προφανώς έχετε ξεπεράσει τα όρια της υπομονής σας και θέλετε να βάλετε κάποια όρια στη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά είναι εφικτό. Δεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να κάνετε καθοριστικές γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους, γιατί η έκταση που θα δώσετε σε μια προσωπική αντιδικία για κοινά συμφέροντα μπορεί να έχει συνέχεια. Πειθαρχήστε σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό χώρο σας και τις επιθυμίες των συνεργατών σας.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη αυτά που δεν σας πιέζουν και δώστε προτεραιότητα σε εκείνα που επείγουν. Προσπαθήστε να βάλετε σε κάποια τάξη τα θέματα που θέλετε να εξελιχθούν με γρήγορους ρυθμούς. Δώστε έμφαση σε ερωτικά ζητήματα και δείτε τα προβλήματα από άλλη οπτική γωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε τον αγώνα σας για κάτι που αποσκοπεί στο να έχετε οικονομικά οφέλη. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίσετε και την ευρύτερη αποδοχή, αφού η προσπάθειά σας θα εκτιμηθεί και θα καρποφορήσει. Για να μη γίνετε στόχος και δεχτείτε κακές κριτικές προβληθείτε διακριτικά και με διπλωματία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε εξηγήσεις για κάποιες αναβολές σας ζητώντας από τους άλλους μια μικρή παράταση χρόνου, ώστε να ζυγίσετε τα πράγματα προσπαθώντας να μη δημιουργήσετε προβλήματα. Πριν κινηθείτε μελετήστε προσεκτικά τις εναλλακτικές λύσεις που έχετε και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές φορές θα νιώσετε πως είστε στο κέντρο των εξελίξεων. Οι αντιδράσεις σας πρέπει να είναι αξιοπρεπείς και δυναμικές σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αναθέσετε δουλειές που θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή πάντα θα υπάρχουν παγίδες, φυλάξτε ένα κρυμμένο χαρτί που μόνο εσείς θα ξέρετε, ενώ όταν κάνετε παρασκηνιακές συναντήσεις και συζητήσεις, προσπαθήστε να μην αφήνετε τα ίχνη σας. Αν θέλετε να ανανεωθείτε ψυχικά, πρέπει να προσπαθήσετε να αυτοσυγκεντρωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τις ισχυρές γνωριμίες σας σαφώς μπορείτε να εδραιώσετε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Από εσάς εξαρτάται πώς θα ελιχθείτε προκειμένου να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Μην επιτρέψετε στη γενική σύγχυση που θα επικρατεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ