Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τρίτη 05 Μαΐου 2015

ΛΕΩΝ: Επικοινωνήστε ανοιχτά με τα άτομα που σας περιβάλλουν, γιατί εκτός του ότι θα…

ΚΡΙΟΣ: Η ζωή θα σας οδηγήσει να παίξετε καινούργια παιχνίδια με νέους ρόλους. Θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε, αλλά και οι επαφές σας θα είναι υπεραρκετές και με ποιότητα. Μην προεξοφλείτε τα λόγια του συντρόφου σας, αφού πολύ συχνά συμβαίνει να μη συμπίπτουν με αυτά που εννοεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε πολύ συναισθηματικοί και αυτό πρόκειται να φέρει πολλές ανακατατάξεις στις αξίες σας. Αν θέλετε να περάσετε καλά, δεν πρέπει να προβείτε σε βιαστικές και επιπόλαιες αλλαγές. Από το να σπάτε τα νεύρα σας με καθημερινά προβλήματα είναι προτιμότερο να εκτονωθείτε ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα συμβάλει ώστε να εμφανιστούν οι αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας και παράλληλα θα μεγαλώσει τον κοινωνικό σας κύκλο. Μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας. Είναι καλύτερα να λειτουργήσετε μυστικά, εξετάζοντας πρώτα όλες τις πιθανότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κανείς δεν έχει αντίρρηση να γλεντήσετε και να ξεσκάσετε, αφού νιώθετε πως είστε πιεσμένοι, αλλά πριν ανοιχτείτε και κατασταλάξετε καλό θα ήταν να επιλέξετε την ποιότητα. Αντιδράστε σωστά την κατάλληλη στιγμή, αν θέλετε να αποφεύγετε αντιδράσεις και σπασμωδικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ: Επικοινωνήστε ανοιχτά με τα άτομα που σας περιβάλλουν, γιατί εκτός του ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίλυση κάποιων θεμάτων σας, κάτι τέτοιο θα είναι ευχάριστο και εποικοδομητικό για εσάς. Ομολογήστε τις αδυναμίες σας, ώστε και ο σύντροφός σας με τη σειρά του να παραδεχθεί τις δικές του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συμπεριφερθείτε λίγο πιο εγωιστικά, χωρίς όμως να λέτε ή να κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε. Κατασταλάξτε στις απόψεις και στα πιστεύω σας, και μην αφήνεστε να παρασύρεστε από τους άλλους. Η κρίση ανεξαρτησίας που σας έχει πιάσει είναι πιθανόν να σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Τα βιώματα που θα έχετε θα είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Μερικά από αυτά θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, ενώ κάποια άλλα θα σας προβληματίσουν και θα σας οδηγήσουν σε ριζικές αλλαγές. Μη δείξετε τις αδυναμίες σας στο επαγγελματικό περιβάλλον σας, ούτε να κάνετε του κεφαλιού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να είστε υπερβολικά ανέμελοι, γιατί οι πράξεις σας θα έχουν επιπτώσεις. Εχει μεγάλη σημασία να διατηρήσετε κάποια στεγανά, τα οποία θα σας δώσουν στη συνέχεια την απαραίτητη ασφάλεια. Δείξτε τα προτερήματά σας στους άλλους, αντί να περιμένετε να τα ανακαλύψουν μόνοι τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε το χάρισμα της επικοινωνίας που έχετε πλούσιο και θα νιώσετε πολύ καλά. Ξεφαντώστε, διασκεδάστε και φλερτάρετε όσο θέλετε, οι μέρες μοναξιάς πέρασαν. Μη βιάζεστε να γράψετε τον επίλογο, αλλά αφήστε τον καιρό να δείξει τις πραγματικές προθέσεις των συνεργατών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν έχετε κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας, βρείτε τρόπους να τα λύσετε και μη μένετε παθητικοί. Θίξτε τα κακώς κείμενα χωρίς εκνευρισμό για να βρεθεί το δίκαιο. Μην αφήσετε την επαγγελματική σας καριέρα και τη φήμη σας σε συγκυρίες, αντιθέτως φροντίστε να τις προστατεύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντί να κουκουλώσετε τα υπαρξιακά σας προβλήματα, βρείτε μέσα από αυτά λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Δεχτείτε τις αδυναμίες σας, αφού δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές. Κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας θα καταλάβετε τις καλές τους προθέσεις απέναντί σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να περάσετε θαυμάσια, αρκεί να μη σκέφτεστε συνέχεια τα οικονομικά. Αλλάξτε τις αρνητικές σκέψεις που σας χαλούν τη διάθεση με θετικές που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας και μην επιτρέψετε να επεμβαίνουν οι άλλοι στη ζωή σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...