Ο Σ. Τσουτσάνης στην ESPRESSO Beauty Health Fitness!

Ο Σπύρος Τσουτσάνης επιλέχτηκε από την συλλεκτική έκδοση της Espresso για να είναι το πρώτο της εξώφυλλο στην ειδική της έκδοση που αφορά την υγεία – ομορφιά – Fitness…

Ο Σπύρος Τσουτσάνης επιλέχτηκε από την συλλεκτική έκδοση της Espresso για να είναι το πρώτο της εξώφυλλο στην ειδική της έκδοση που αφορά την υγεία – ομορφιά – Fitness.

Το Fast Up το συμπλήρωμα διατροφής στο οποίο είναι επίσημο πρόσωπο για την προώθηση το γνωστό fitness model Σπύρος Τσουτσάνης , είναι και επίσημος υποστηρικτής του σε αυτή την αποκλειστική φωτογράφηση. Την φωτογράφηση ανέλαβε ο μετρ του είδους Πάνος Γκέκας , το άρτιο styling γι αυτή την φωτογράφηση υπεύθυνη είναι η εταιρεία με αθλητικά ρούχα BODY MOVE , στο συγκεκριμένο concept το fitness model υποδύεται τον αθλητή στίβου ο οποίος σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ , εξαιτίας του fast up , το οποίο με τον συνδυασμό κρεατίνη και ταυρίνη πάει την ενέργεια στα ύψη. Όπως καταλαβαίνεται όλοι το περιμένουμε με αγωνία αυτή την φωτογράφηση , το οποίο θα το απολαύσουμε μέσα από την συλλεκτική έκδοση της Espresso που θα κυκλοφορήσει σε όλα τα περίπτερα τέλος Μαΐου.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ