Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Το σκοτεινό δωμάτιο του Mr Playboy

Νέες αποκαλύψεις από τη Χόλι Μάντισον (ενός από τα διασημότερα «κουνελάκια») για τη γνωστή έπαυλη των οργίων του αχόρταγου Χιου Χέφνερ

Ο «πολυτελής παράδεισος» του Χιου Χέφνερ, όπως χαρακτηρίζεται η έπαυλη του ιδρυτή του «Playboy», ούτε πολυτελής ούτε παράδεισος είναι, αν πιστέψει κανείς τις νέες λεπτομέρειες από το βιβλίο της Χόλι Μάντισον, ενός από τα διασημότερα «κουνελάκια» που έζησαν στην έπαυλη από το 2001 ως το 2008.

Οπως γράφει στο «Down the Rabbit Hole», εκτός από ναρκωτικά, ο Χιου Χέφνερ τής είχε προτείνει και σεξ την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους, σε κλαμπ όπου βρισκόταν με τα «κουνελάκια» του. «Ηξερα πως όταν αποδέχτηκα την πρόταση έμπλεκα σε κάτι πρόστυχο. Αν και γνώριζα πως αυτά τα κορίτσια κάνουν σεξ μαζί του, το έβλεπα ανάλαφρα και χιουμοριστικά» γράφει. Στη λιμουζίνα, καθ’ οδόν από το κλαμπ στο σπίτι, μια από τις επτά μόνιμες συντρόφους του Χέφνερ είπε στη Μάντισον ότι το πάρτι συνεχίζεται στην κρεβατοκάμαρα.

Το υπνοδωμάτιο του Mr Playboy ήταν σκοτεινό, γεμάτο έπιπλα και βιντεοκασέτες. Το μόνο φως προερχόταν, όπως λέει, από τις δύο τηλεοράσεις που έπαιζαν πορνό. «Οι κοπέλες κάθονταν ημίγυμνες σε ημικύκλιο γύρω από το κρεβάτι, άλλες γονατιστές, άλλες όρθιες, άλλες ξαπλωμένες. Κάθισα κι εγώ στην άκρη του κρεβατιού, μη γνωρίζοντας τι να κάνω μετά» θυμάται η Μάντισον. Ενα από τα άλλα κορίτσια τη συμβούλευσε τότε ψιθυριστά να υποκριθεί ότι κάνει σεξ μαζί του.

Η παρέα

Η ίδια και μία άλλη κοπέλα, ονόματι Κάντις, ήταν νεοφερμένες στην παρέα, γι’ αυτό και οι άλλες προσφέρθηκαν με χαρά να τους παραχωρήσουν τη σειρά τους. «Προς μεγάλη μου έκπληξη η δική μου σειρά πέρασε τόσο γρήγορα όσο ξεκίνησε.

»Μέχρι να γυρίσω το κεφάλι μου, ο Χέφνερ είχε προχωρήσει ήδη στην Κάντις, μετά σε μερικές από τις μόνιμες συντρόφους του, πριν ολοκληρώσει μόνος του, όπως έκανε πάντα» αναφέρει για την πρώτη σεξουαλική επαφή τους, η οποία εμπεριείχε μηδενική οικειότητα. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια του ζήτησε να μετακομίσει μόνιμα στην έπαυλη Playboy, το εσωτερικό της οποίας κάθε άλλο παρά πολυτελές ήταν.

Οι κρεβατοκάμαρες είχαν παλιά, φτηνά κρεβάτια και ντουλάπες, τα χαλιά ήταν λερωμένα και το σπίτι έδινε την εντύπωση της εγκατάλειψης.

Παρότι τα «κουνελάκια» που ήταν μόνιμοι ένοικοι απαγορευόταν να βγουν μετά τις 9.00 το βράδυ, τις νύχτες που δεν έκαναν κλάμπινγκ μαζί του διασκέδαζαν κρυφά με άλλους άντρες, με τους οποίους είχαν δεσμούς. Συνήθιζαν να βάζουν κολλητική ταινία στις γρίλιες του εξαερισμού, ώστε να μπορούν να καπνίζουν μεθαμφεταμίνες.

Οι αποκαλύψεις της Μάντισον προκάλεσαν, όπως ήταν φυσικό, την οργή του Χιου Χέφνερ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του διαψεύδει όσα γράφει, χαρακτηρίζει το βιβλίο αξιοθρήνητο και την κατηγορεί ότι επιχειρεί να «ξαναγράψει την ιστορία για να μείνει στην επικαιρότητα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ