Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Αυξημένη θα είναι η δυναμικότητά σας και μπορείτε να πετύχετε ένα νέο καθεστώς στην…

ΚΡΙΟΣ: Αυξημένη θα είναι η δυναμικότητά σας και μπορείτε να πετύχετε ένα νέο καθεστώς στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σας. Κρατήστε ένα επίπεδο και επιδιώξτε σωστές εξηγήσεις. Προκειμένου να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή και επιμονή.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαφές που θα έχετε, θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε και να βάλετε σε τάξη πολλές από τις ιδέες και τις σκέψεις σας, καθώς είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα νιώσετε την ανάγκη να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με τον δικό σας τρόπο, μια και οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας κάνουν να σκεφτείτε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Χαρείτε την καθημερινότητα και μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να σκεφτείτε διάφορους τρόπους προκειμένου να υπερασπίσετε τον εαυτό σας, ειδικά όταν νιώθετε τύψεις, επειδή κάποιος σας καθιστά υπεύθυνο για τα δικά του προβλήματα. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας αποσυντονίσει.

ΛΕΩΝ: Οι αντιδράσεις σας αυτή την περίοδο θα είναι αυθόρμητες και τα υπέρ ή τα κατά θα τα διαπιστώσετε στην πορεία. Είναι σκόπιμο να διατηρήσετε αποστάσεις από οτιδήποτε σας φαίνεται απροσπέλαστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε τους άλλους όσο αντικειμενικά μπορείτε. Θα χρειαστεί να κάνετε επίδειξη δύναμης, γι’ αυτό δεν πρέπει να αποσπάται η προσοχή σας με μικρότητες. Αξιοποιήστε την προσφορά αγάπης που σας δείχνουν κάποια συγκεκριμένα άτομα.

ΖΥΓΟΣ: Μην ανησυχήσετε αν οι αρχικές προσπάθειές σας για κάποιες αλλαγές φανούν αδέξιες. Κάθε αρχή και δύσκολη, οπότε εξοικειωθείτε με τον χρόνο και θα νιώσετε καλύτερα. Αντισταθείτε στην καταπίεση που θα δεχτείτε από συγκεκριμένα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλές φορές τίποτε δεν είναι τόσο ξεκάθαρο, γι’ αυτό ψάξτε το αληθινό πίσω από το προφανές και βγάλτε την αλήθεια στο φως, ακόμη και αν είναι δυσάρεστη, αφού αυτή θα σας λυτρώσει. Οι πιέσεις που δέχεστε δημιουργούνται από εξωγενείς παράγοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε επιμονή, καθώς η προθυμία σας να παραδοθείτε σε έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων, τον οποίο έως τώρα ίσως δεν συνηθίζατε, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Η επέμβαση ενός φίλου σας θα δοκιμάσει τη συναισθηματική σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τα απαραίτητα βήματα προκειμένου να αποδεσμευτείτε από ιδιορρυθμίες που σας είναι επιζήμιες και από τρίτους που σας ενοχλούν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τη μετριοφροσύνη και προβάλετε τον δυναμισμό σας μόλις νιώσετε έτοιμοι. Μην αφήσετε συγκεκριμένα άτομα να ασκούν ισχυρή επιρροή πάνω σας και να σας καταδυναστεύουν.

ΙΧΘΥΣ: Δεν θα επιλύσετε τα προβλήματά σας αν επιρρίπτετε τις ευθύνες στους άλλους. Αναλογιστείτε πού βρίσκονται τα δικά σας λάθη και δείτε έως ποιο βαθμό μπορείτε να διορθώσετε τα πράγματα. Παραμερίστε τους φόβους σας, διότι τα διλήμματα δεν βοηθούν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ