Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025

Η Φαίη Σκορδά με κοντό σορτς φτιάχνει βαλίτσες στο σαλόνι της

Η Φαίη Σκορδά ετοίμασε βαλίτσες για να ξεκινήσει τις διακοπές της.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Η Δέσποινα Βανδή με τον Μπισμπίκη στην αποφοίτηση της κόρης της στο...

Από τη συναυλία της στην Κεφαλονιά, στο Λονδίνο για την τελετή αποφοίτηση της κόρης της, Μελίνας Νικολαϊδη.

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Το σχέδιο-express για το «Prison break» και ο εξαερισμός στο τούνελ

Πήραν το ρίσκο, αλλά τελικά… δεν είδαν φως!

Πήραν το ρίσκο, αλλά τελικά… δεν είδαν φως! Αυτό είπαν ενώπιον του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου της Κέρκυρας οι 10 από τους 11 κατηγορούμενους βαρυποινίτες που επιχείρησαν να αποδράσουν από τις φυλακές του νησιού σκάβοντας τούνελ 15 μέτρων!
«Θέλαμε την ελευθερία μας. Παίξαμε και χάσαμε!» είπαν χαρακτηριστικά στις απολογίες τους στο δικαστήριο οι τρεις από τους 11 επίδοξους δραπέτες της Ζ΄ Πτέρυγας, ενώ επτά εξ αυτών υποστήριξαν ότι συμμετείχαν στην εκτέλεση του σχεδίου-εξπρές επειδή… απειλήθηκαν από τους συγκρατούμενούς τους! Και οι 10 ωστόσο (ορισμένοι εκ των οποίων βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινές ισόβιας κάθειρξης) «αθώωσαν» τον ενδέκατο συγκατηγορούμενό τους, που είχε μεταφερθεί τις τελευταίες εβδομάδες στo σωφρονιστικό κατάστημα, υποστηρίζοντας ότι είχε πλήρη άγνοια του σχεδίου αλά «Prison break».

Οταν ρωτήθηκαν από το δικαστήριο, οι «σκληροί» της Ζ΄ Πτέρυγας περιέγραψαν αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο οργάνωσαν και εκτέλεσαν την απόπειρα, εξηγώντας ότι μετέφεραν το χώμα από το τούνελ στα κελιά τους μέσα σε μαξιλαροθήκες (!) και στη συνέχεια το έκρυβαν στα στρώματα των κρεβατιών τους. Για τις λάμπες και τον… εξαερισμό με ανεμιστήρες που βρέθηκαν στο τούνελ, ένας εκ των κατηγορουμένων διευκρίνισε ότι είχε γνώσεις ηλεκτρολόγου, τις οποίες αξιοποίησε! Ο πολυμήχανος βαρυποινίτης χρησιμοποιώντας καλώδιο τηλεόρασης κατάφερε με αυτοσχέδια… πατέντα να «βάλει» φως στο τούνελ!

Εξηγώντας γιατί άνοιξαν την πύλη προς την ελευθερία στο κελί νούμερο 6 υποστήριξαν ότι ήταν το πλησιέστερο στον τοίχο της φυλακής και το επέλεξαν για οικονομία δυνάμεων!

Ο σκύλος τους πρόδωσε

Ανέφεραν ακόμη ότι οι ανασκαφές ξεκίνησαν πριν από μόλις 1,5 μήνα, έπειτα από εξονυχιστικό έλεγχο που είχαν πραγματοποιήσει οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στα κελιά με αφορμή συμπλοκή κρατουμένων, καθώς θεώρησαν ότι δεν επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αντίστοιχη έρευνα σύντομα.

«Είχα πάει βόλτα με τον σκύλο και τον είχα αμολήσει στο πάρκο. Κάποια στιγμή άρχισε να γαβγίζει επίμονα. Πήγα στο σημείο και είδα μια μικρή τρυπούλα. Τον τράβηξα για να φύγουμε αλλά εκείνος συνέχισε να γαβγίζει. Τότε άκουσα πως από κάτω υπήρχαν άνθρωποι που έσκαβαν» κατέθεσε ο νεαρός ιδιοκτήτης του σκύλου που… πήρε μυρωδιά τους παρ’ ολίγον δραπέτες. Το δικαστήριο καταδίκασε 10 εκ των κατηγορουμένων σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για την απόπειρα απόδρασης, ενώ σε πέντε επιβλήθηκε φυλάκιση 20 μηνών και για οπλοκατοχή. Ενας αθωώθηκε.

ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτεινή Μπαρνασά: Τρόμος για την καλλονή του «My style rocks»

Από τις στιλιστικές δοκιμασίες του «My Style Rocks» στα decks νυχτερινού κέντρου της παραλιακής λεωφόρου και προσεχώς στο στούντιο ηχογράφησης.

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αστράψαν τα φλας στην Επίδαυρο

Ερωτευμένα ζευγάρια απόλαυσαν την Utopia στην Επίδαυρο. Ο λόγος...

Η Δήμητρα Ματσούκα σε απαγορευμένη σχέση

Η εκρηκτική Δήμητρα Ματσούκα ξανά στην TV! Η τελευταία τηλεοπτική σειρά στην οποία είδαμε τη Δήμητρα Ματσούκα ήταν

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

«Χρυσό» πωλητήριο στο πρώην φιλέτο της Lady G

Το άλλοτε παλάτι της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Λονδίνο με...
spot_img
spot_img