«Ρολόι ακριβείας» στο κρεβάτι

Πόρνη στη Νεβάδα λέει ότι το σεξ με τους παρθένους διαρκεί 20 δευτερόλεπτα

Πόρνη στη Νεβάδα λέει ότι το σεξ με τους παρθένους διαρκεί 20 δευτερόλεπτα

Είναι η γυναίκα στην οποία καταφεύγουν οι νεαροί Αμερικανοί για να έχουν την πρώτη σεξουαλική εμπειρία τους, η οποία, αν και διαρκεί ελάχιστα, είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα για την ίδια.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ
[email protected]

Η Σάρα Γκρίνμουρ εργάζεται ως πόρνη σε οίκο ανοχής της Νεβάδα και, όπως λέει, αρκούν 20 δευτερόλεπτα για να «ικανοποιήσει» τους παρθένους, ενώ για τους μεγαλύτερους χρειάζεται ενάμισι λεπτό. Οι απολαβές της ωστόσο μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 9.000 ευρώ σε 13 ημέρες, όπως συνέβη τον Ιούλιο.

Συνήθως έχει επτά πελάτες την ημέρα, αν και, όπως έγραψε σε θεματική συζήτηση που ξεκίνησε η ίδια στο Reddit, υπάρχουν φορές που δεν την επιλέγει κανένας. Την πιο κουραστική ημέρα την είχε όταν κάποιος πελάτης τής ζήτησε να πάρει εκείνη πρωτοβουλία και να είναι «από πάνω», ενώ είχε μόλις επιστρέψει από το γυμναστήριο, όπου έκανε σειρά από ασκήσεις για τα πόδια. Από την πελατεία της δεν λείπουν οι γυναίκες, αν και δεν είναι πολλές. Οσες όμως πηγαίνουν συνήθως δεν αναζητούν το σεξ, αλλά θέλουν να νιώσουν οικειότητα και να διασκεδάσουν.

Σε κάθε περίπτωση, βασική αρχή της είναι οι σεξουαλικές επαφές να γίνονται με προφυλακτικό και αναφέρει ότι κάθε εβδομάδα περνάει από ιατρικά τεστ. «Η ασφάλεια η δική μου και των πελατών μου έχει την προτεραιότητα από τον οργασμό» έγραψε. Κάποιοι πελάτες επιμένουν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις, ενώ μερικοί άλλοι προσπαθούν να το πετύχουν με υπόγειους τρόπους. Οπως κολεγιόπαιδο που δοκίμασε να την ξεγελάσει την ώρα που δεν κοιτούσε. Η αντίδρασή της ήταν τόσο έντονη που στο τέλος κατάλαβε το λάθος του και μάλιστα της έδωσε φιλοδώρημα 360 ευρώ για να εξιλεωθεί.

Η Σάρα Γκρίνμουρ αποκαλύπτει ότι εργαζόταν σε spa πριν γίνει ιερόδουλη, αλλά εγκατέλειψε τη δουλειά, επειδή κέρδιζε λίγα χρήματα. Είχε τρία χρόνια σχέση με πορνοστάρ, αλλά το γεγονός ότι έγινε πόρνη επηρέαζε «με έμμεσο τρόπο» τη σχέση, με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ