Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η ζωή πίσω από τις ροζ γραμμές

Το νέο βιβλίο του Φ. Τολεντάνο «Phonesex», με τις εμπειρίες που βιώνουν όσοι εργάζονται σε υπηρεσίες τηλεφωνικού σεξ

Το νέο βιβλίο του Φ. Τολεντάνο «Phonesex», με τις εμπειρίες που βιώνουν όσοι εργάζονται σε υπηρεσίες τηλεφωνικού σεξ

Τα ανομολόγητα μυστικά των πελατών, τα ηχητικά τρικ που χρησιμοποιούν για να κάνουν τις φαντασιώσεις πιο αληθοφανείς, αλλά και τους λόγους που διάλεξαν αυτό το επάγγελμα εκμυστηρεύονται γυναίκες και άντρες που εργάζονται σε ροζ γραμμές.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ
[email protected]

Φοιτήτριες, φοιτητές, γυναίκες κάθε ηλικίας και μητέρες που δουλεύουν σε υπηρεσίες τηλεφωνικού σεξ φωτογραφήθηκαν και άνοιξαν την ψυχή τους στον φωτογράφο Φίλιπ Τολεντάνο, ο οποίος μετέφερε τις εμπειρίες τους στο νέο του βιβλίο με τίτλο 5 0«Phonesex».
Ο κυριότερος λόγος που τις καλούν οι πελάτες είναι γιατί μπορούν να μιλήσουν ακόμη και για τις πιο άγριες φαντασιώσεις τους χωρίς να νιώσουν ότι τους κρίνουν. Οπως ο πελάτης καστανής 25άρας που του άρεσαν οι πολύ δυνατές γυναίκες. Για να ολοκληρώσει της ζήτησε να του περιγράψει πώς θα σήκωνε το… αυτοκίνητο της κοπέλας του. «Κρατούσε την ανάσα του ακούγοντας με προσοχή κάθε λέξη που του έλεγα» λέει η κοπέλα.

Οι φαντασιώσεις όμως δεν είναι πάντα τόσο αθώες. Νεαρός θυμάται την πιο αηδιαστική φαντασίωση πελάτη που του ζήτησε να του περιγράψει πώς θα έκανε σεξ με την κοπέλα του ζητώντας του να ολοκληρώσει με αποκρουστικό τρόπο. Νεαρή τηλεφωνήτρια με μαύρα μαλλιά και κατακόκκινα χείλη αποκάλυψε ότι πολλοί πελάτες της έχουν μαζοχιστικές τάσεις. Τη λατρεύουν όταν γίνεται αυταρχική και ερεθίζονται όταν τους αποκαλεί αποβράσματα. «Είμαι αυτή στην οποία απευθύνονται για να τους τιμωρήσει, να τους βάλει σε πειθαρχία και να τους δώσει οδηγίες» λέει.

4 2Τα κόλπα που χρησιμοποιεί για να αναπαράγει τους ήχους του σεξ αποκάλυψε άντρας που απαντάει σε τηλεφωνήματα γυναικών και αντρών. Χτυπώντας μια καρέκλα στο τραπέζι μιμείται τον ήχο του κρεβατιού που κουνιέται, ενώ, όπως λέει, όταν τρώει ροδάκινο ακούγεται σαν τον ήχο της γλώσσας. Μάλιστα καυχιέται ότι νιώθει σαν να είναι ο δάσκαλος που μαθαίνει στα άτομα που τον καλούν πώς να αυτοϊκανοποιούνται. Το ίδιο αυτάρεσκα νεαρός από τη Λατινική Αμερική λέει ότι οι γυναίκες τον θέλουν γιατί είναι καλός στα λόγια και τις ταξιδεύει σε έναν άλλον κόσμο.

Για τις σπουδές

Οι λόγοι που τους έκαναν να δουλέψουν σε ροζ γραμμές ποικίλουν, καθώς άλλος το κάνει για να πληρώσει τις σπουδές του, άλλος για να βοηθήσει την οικογένειά του και άλλος για να ξεφύγει από αδιέξοδες καταστάσεις. «Ο σύντροφός μου θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει» λέει μία από τις «ροζ» τηλεφωνήτριες, η οποία χάρη στα έσοδα από τη δουλειά και το φιλοδώρημα πελάτη της κατάφερε να γίνει οικονομικά ανεξάρτητη και να ξεφύγει από τη βίαιη σχέση της. Μια τηλεφωνήτρια υποστηρίζει ότι μέσα από τη δουλειά μεγάλωσε η αυτοπεποίθησή της, ενώ άλλη ότι ανακάλυψε νέες πτυχές της σεξουαλικότητάς της.

Η αυτοκτονία την ώρα της συνομιλίας

Την πιο τραγική στιγμή ενός ροζ τηλεφωνήματος βίωσε τη νύχτα πριν ποζάρει μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του Φίλιπ Τολεντάνο μεσήλικη τηλεφωνήτρια που κινείται με αναπηρικό καροτσάκι. Την ώρα που μιλούσε με τον πελάτη εκείνος αυτοκτόνησε. «Ακουσα τον αλάνθαστο ήχο ενός πυροβολισμού» εκμυστηρεύεται και στη συνέχεια «τον βαρύ και υγρό ήχο ενός σώματος που πέφτει με γδούπο στο πάτωμα». «Ηταν το πιο τρομακτικό τηλεφώνημα που είχα εδώ και καιρό» λέει προσθέτοντας ότι σε όλη την «καριέρα» της τής έχουν τύχει άλλες δύο αυτοκτονίες. Μία άλλη φορά τής είχε τύχει πελάτης που της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε βίαιες φαντασιώσεις αιμομικτικού περιεχομένου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...