Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

“i-Care”: ψηφιακή η διαχείριση αποζημιώσεων Ζωής και Υγείας από την INTERAMERICAN

Τη νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή “i-Care” σχεδίασε και λειτουργεί η INTERAMERICAN για τη διαχείριση των αποζημιώσεων στους ασφαλιστικούς κλάδους Ζωής και Υγείας.

Τη νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή “i-Care” σχεδίασε και λειτουργεί η INTERAMERICAN για τη διαχείριση των αποζημιώσεων στους ασφαλιστικούς κλάδους Ζωής και Υγείας. Πρόκειται για εφαρμογή σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας που εξελίσσει την ταχύτητα 1 86διεκπεραίωσης των αιτημάτων αποζημίωσης, με την οποία αντικαθίστανται συνολικά τα διαφορετικά μηχανογραφικά συστήματα που χρησιμοποιούσε η εταιρεία στην αποζημιωτική διαδικασία των ατομικών και ομαδικών συμβολαίων.

Το “i-Care” υπογραμμίζει τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα των ψηφιακών λειτουργιών της INTERAMERICAN, δηλώνοντας ταυτόχρονα και τη σαφή ψηφιακή κατεύθυνση της εταιρείας με σκοπό την ασφάλεια και τη δυνατότητα επεξεργασίας μεγάλου όγκου δεδομένων (big data), σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση πόρων. Η δυνατότητα που παρέχει το νέο, ενοποιημένο σύστημα για τον έλεγχο και την ανάλυση των ασφαλιστικών προϊόντων έχει συμβάλει, ήδη, σε σημαντική βελτίωσή τους, ενώ η διάθεση πληθώρας λειτουργιών σε μορφή υπηρεσιών σε διαδικτυακό περιβάλλον αναβαθμίζει ιδιαίτερα και τα εταιρικά portals, με επιπλέον παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους.

Σημειώνεται ότι η INTERAMERICAN φέτος βραβεύτηκε για την εφαρμογή “i-Care”, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού του Business IT Excellence Awards που συνδιοργανώνουν το περιοδικό “net-week” και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν το 13ο στο σύνολο των βραβείων ΒΙΤΕ που έχει κατακτήσει η εταιρεία με την προώθηση σημαντικών, καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών για την ασφαλιστική αγορά.

Παράλληλα με τη νέα εφαρμογή στις αποζημιώσεις, η INTERAMERICAN προχώρησε προσφάτως και σε βελτιώσεις του πρωτοποριακού –όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς- συστήματος “Genius”, που αφορά στη διαδικασία έκδοσης ασφαλιστήριων συμβολαίων στους κλάδους Ζωής και Υγείας και στην αυτοματοποιημένη αξιολόγηση του αναλαμβανομένου από την εταιρεία κινδύνου. Ακόμη, ειδικότερα για τους πελάτες του συστήματος Υγείας Medisystem, η εταιρεία έθεσε σε χρήση και μία εφαρμογή φωνητικής αναζήτησης ιατρών και διαγνωστικών κέντρων του Δικτύου Υγείας INTERAMERICAN, βασισμένη στη χρήση των προηγμένων τεχνολογιών αναζήτησης και σύνθεσης της ομιλίας, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1010.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...