Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (21.08.15)

Ε, πες το μου τώρα πως θα κυνηγάμε τη γυναίκα, την Τζένη Μπαλατσινού, για το αν έχει σχέση, την οποία δεν παρουσιάζει δημοσίως, αλλά πολύ διακριτικά ζει στις βραχονησίδες του Αιγαίου.

Ε, πες το μου τώρα πως θα κυνηγάμε τη γυναίκα, την Τζένη Μπαλατσινού, για το αν έχει σχέση, την οποία δεν παρουσιάζει δημοσίως, αλλά πολύ διακριτικά ζει στις βραχονησίδες του Αιγαίου. Και πες το μου ότι θα κάνουμε σχόλια για το αν είναι νεαρός! Τι συντηρητικοί ξαφνικά όλοι! Με πνεύμα και ηθική που έλεγε και ο Αυλωνίτης!

*

Για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους ή να ερωτευτούν οι γνωστοί συμπολίτες μας θα πρέπει να μας ρωτάνε πρώτα αν εγκρίνουμε ή αν τους το επιτρέπουμε. Σαν να λέμε όπως ο Κωνσταντίνος Καβάφης, «οι τα φαιά φορούντες, περί ηθικής λαλούντες».

*

Στα σοβαρά τώρα, η Τζένη Μπαλατσινού, μια επιτυχημένη και δυναμική επιχειρηματίας, επιμένει σε τηλεοπτικές εμφανίσεις και επαφές για τηλεπαρουσιάσεις. Εδώ θέλουν να αποχωρήσουν τα ίδια τα αφεντικά, εθελοντές στην παρουσίαση θα πάμε, Τζένη;

*

Μετά τον νταλκά της Βίκυς Κάβουρα, πρέπει να μελετήσουμε τα μαθήματά μας και να μάθουμε αν η Ιλένια Ουίλιαμς νιώθει σταρ, τι δουλειά ακριβώς κάνει και αν έχει σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Προσωπικά προτιμώ να μείνω μετεξεταστέα ή να έρθω 1 94τον Σεπτέμβρη με τον κηδεμόνα μου!

*

Πολλές νέες σειρές συζητιούνται και προγραμματίζονται! Σημασία πάντα έχει να πληρωθούν και οι προηγούμενες βέβαια, ε; Καλοί οι πανηγυρισμοί και οι θρίαμβοι για τα νέα προγράμματα, αλλά να ζήσουν και οι άνθρωποι που δουλεύουν και έχουν το κακό συνήθειο να αμείβονται για τη δουλειά τους.

*

Προς διάσημους και φίλους στο facebook: Αμα θέλετε να γεμίσετε τον κόσμο με ευτυχισμένες στιγμές σας που πίνετε κοκτέιλ στο Αγκίστρι με μαγιό, τυπώστε και φέιγ βολάν και σκορπίστε στην Ομόνοια, αλλά εμείς τι φταίμε; Το να επικοινωνούμε πάνω σε ανησυχίες, να μοιραζόμαστε κοινούς τόπους σκέψεις, ναι, είναι το ζητούμενο, όχι το να βλέπουμε το άλμπουμ των αναμνήσεών σας. Βαριόμαστε!

*

Νέες, μεσόκοπες, ηλικιωμένες, άσημες, διάσημες, γνωστές, λεπτές, χοντρές, μεσαίες, ψηλές, κοντές, μέτριες, καλλίγραμμες ή όλο ραβδώσεις, ωραίες μα και άσχημες, όλες μα όλες πια οι γυναίκες φωτογραφίζονται με μαγιό! Βρε, ελάτε στα συγκαλά σας… Συγκεντρωθείτε, βρε…

*

Stop the press: Ο Βαλάντης με το όνομα, δοξασμένος τραγουδιστής της μιας επιτυχίας, μας διαβεβαιώνει πως, ναι, έκανε sex σε ασανσέρ! Μπράβο! Πρώτα απ’ όλα γιατί έκανε sex. Μετά για το μέρος, δεν βαριέσαι, όπου τύχει…

2 53

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!

Τη θέση του διευθυντή Σύνταξης του ενημερωτικού τομέα του Mega θα αναλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ύστερα από απόφαση του Μανώλη Καψή.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...