Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Σαν να μην έλειψαν μια μέρα!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ «ΣΑΛΟΝΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ (3-0 ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (1-0 ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ)

Απόλυτα συνεπής στο (νέο) ραντεβού της με την ιστορία η ΑΕΚ! Μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο της, που έδωσε βροντερό «παρών» για την «υποδοχή» της στη Σούπερ Λίγκα, η ομάδα της «Ενωσης» πρόσφερε ορισμένες υπέροχες στιγμές στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πλατανιά (3-0), ενθουσιάζοντας το κοινό της.

Πάνω από 20.000 ήταν οι θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου το βράδυ του Σαββάτου, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για αυτή την ομάδα, η οποία είναι αλήθεια πως, δύο χρόνια τώρα, έλειψε από το ποδόσφαιρο. ery35u5e6uyΟπως, όμως, και ο Ηρακλής, που γύρισε -μετά από περιπέτεια και απουσία τεσσάρων χρόνων- με… άγριες διαθέσεις (1-0 την Καλλονή στη Μυτιλήνη) και αποφασισμένος να κερδίσει εκ νέου την θέση του στο κλαμπ των ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πανηγυρική ατμόσφαιρα

Ολα έμοιαζαν μαγικά στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι οπαδοί της «Ενωσης» έστησαν πανηγύρι να γιορτάσουν για το μεγάλο «come back».

«Τίποτα πλέον δεν γίνεται τυχαία. Η ομάδα είναι πάλι στη μεγάλη κατηγορία, κι αυτή η δουλειά συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Τα καλύτερα είναι πλέον μπροστά μας. Τα χειρότερα πέρασαν» ήταν το σχόλιο του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος, με συγκρατημένο, όπως πάντα, ενθουσιασμό, αναφέρθηκε και στην προσέλευση των φιλάθλων: «Να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο που ήρθε μαζικά στο γήπεδο, να στηρίξει την προσπάθεια, όπως έκανε εδώ και δύο χρόνια που είμαι εγώ εδώ…» είπε ο «Κολοσσός» της ΑΕΚ, που απάντησε και στο ερώτημα αν η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο: «Κανένα πρωτάθλημα δεν έχει παρθεί ή χαθεί την πρώτη αγωνιστική. Συνιστώ στον κόσμο να έχει υπομονή, να είναι κοντά στην ομάδα, και να έχει έλεγχο συναισθημάτων. Δεν υπάρχουν μόνο καλές ημέρες. Στο τέλος θα γίνει το ταμείο».

«Δεν περιμέναμε τόσο κόσμο, αφού ο καιρός δεν είναι κατάλληλος. Οσοι ήρθαν το ευχαριστήθηκαν, εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση. Η δουλειά μας είναι να δουλεύουμε καθημερινά, κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε» επεσήμανε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ενώ ο Χρήστος Αραβίδης, αναφερόμενος στο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στην ομάδα της ΑΕΚ, παρατήρησε: «Είναι η συνοχή που έχουμε και η αυτοθυσία που παρουσιάζουμε για να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι».

Με ένα μεγάλο χαμόγελο αποχώρησε από το ΟΑΚΑ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που συγκέντρωσε, όπως ήταν λογικό, τα φλας. «Ηταν θετική η εικόνα για την ομάδα. Κερδίσαμε εύκολα και προχωράμε. Θέλουμε μια ΑΕΚ ανταγωνιστική για τη φετινή σεζόν» δήλωσε, ενώ επεσήμανε, σε ερώτημα για τις προσπάθειες κατασκευής του γηπέδου και τις εξελίξεις: «Κι εγώ θέλω πολύ το γήπεδο. Θα δούμε τι θα γίνει. Προχωράμε κανονικά στο πλάνο που έχουμε, δεν νομίζω να μας επηρεάσουν οι εκλογές».

Πήρε το «ρόπαλο»

Στον Ηρακλή σήκωσαν ξανά το… ρόπαλο, στέλνοντας, μέσα από την επιτυχία αλλά και την εμφάνισή τους, το μήνυμα… «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ωστόσο δεν κάναμε κάτι. Η ομάδα επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια, και η νίκη μάς δίνει ώθηση και επιπλέον κίνητρο για τη συνέχεια» ήταν τα λόγια του Λευτέρη Ιντζόγλου, ενός εκ των πρωταγωνιστών της νίκης στην πρεμιέρα, με τον «Γηραιό» να… ξανανιώνει. Στα αξιοσημείωτα: στην ενδεκάδα του Ηρακλή περιλαμβανόταν μια δεκάδα παικτών από την περσινή ομάδα που θαυμάστηκε στην πορεία της…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...