Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εισβολή στο σπίτι του… Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Η λευκή παραδοσιακή κατοικία στη Μύκονο του hair stylist και make up artist Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Το σπίτι του στη Μύκονο άνοιξε στην «Espresso» ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Σε ένα ύψωμα κοντά στη Φτελιά, μακριά από το κέντρο της ξέφρενης διασκέδασης, απομονωμένο από τον οικισμό της περιοχής, ο διάσημος Ελληνας hair stylist και make up artist απολαμβάνει το μπλε της θάλασσας και το γαλάζιο του ουρανού.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ
Φωτό: Βιβή Καπάρου – Θεοφάνους

Την πρώτη φορά που επισκέφτηκε το κοσμικό κυκλαδίτικο νησί ήταν πριν από δεκαπέντε χρόνια με παρέα τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία του έδειξε τις μοναδικές ομορφιές του τόπου και τον μύησε στην ηρεμία που προσφέρει η «άλλη» Μύκονος, με τις εκπληκτικές ακρογιαλιές, τα παραδοσιακά σοκάκια, τα γεμάτα γλάστρες με ανθισμένους ήλιους, βουκαμβίλιες και βασιλικό. Και έτσι έγινε Μυκονιάτης! «Πέρασαν δεκαπέντε χρόνια από τότε! Υπήρξε μια “ταύτιση” με αυτό το μαγικό νησί που το αγάπησα και με αγάπησε από την πρώτη στιγμή. Ετσι αποφάσισα να βρω ένα σπίτι, αυτό όπου ζω τώρα, για να μη νιώθω επισκέπτης, αλλά κάτοικος!» μας λέει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Πρόκειται για ένα λευκό, παραδοσιακό οίκημα, λιτής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, με μια μικρή φρεσκοασβεστωμένη βεράντα, «ντυμένη» με πράσινες πέτρες Καρύστου. Διαθέτει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, ενώ τα μεσημέρια χρυσίζει από τις καυτές ακτίνες του ήλιου. «Δεν είναι ένα σούπερ λουξ σπίτι, είναι όμως ό,τι
4rf3werty 2πρέπει για έναν εργένη, όπως εγώ. Κάθε καλοκαίρι φιλοξενώ καλούς φίλους, μεταξύ των οποίων πρόσωπα της τηλεόρασης, που θέλουν να αποφύγουν τους παπαράτσι» συμπληρώνει. Οι καναπέδες στο σαλόνι είναι δερμάτινοι, χαμηλοί και άνετοι. Είναι στα χρώματα του κόκκινου – μαύρου που κυριαρχεί σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, από τις κουρτίνες και τα καλύμματα έως ιδιαίτερα αντικείμενα και φωτιστικά. «Το κόκκινο είναι το χρώμα της έντασης και ταιριάζει με τον άλλο μου εαυτό» αστειεύεται ο γνωστός μακιγιέρ.

Κάθε μέρα μαζί με τον σκύλο του τον Φρόντο πηγαίνει τα πρωινά για μπάνιο στη δαντελένια παραλία που βρίσκεται κάποια μέτρα πιο κάτω. Παίζουν, κολυμπούν, στεγνώνουν και μετά βόλτες στο χωριό, καφές και επιστροφή στο σπίτι. «Εχει μηδενίσει ο χρόνος σε αυτόν εδώ τον μαγικό παράδεισο. Ολη η κούραση του χειμώνα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μου στην Ελλάδα, τα ταξίδια μου κάθε μήνα στο εξωτερικό, το συμβόλαιό μου με γνωστό οίκο μόδας του Λονδίνου και η συνεργασία με τους “αγγέλους” της Victoria’s Secret δεν αφήνουν χρόνο για ξεκούραση. Οταν έρχομαι εδώ, στο ησυχαστήριό μου, όπως το λέω, ξεκουράζομαι πραγματικά» συμπληρώνει.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποφεύγει τα πολυσύχναστα μέρη, τα κλαμπ και τις παραλίες των διασήμων. Μαγειρεύει σχεδόν καθημερινά, κυρίως σαλάτες, καθώς κάνει διατροφή, ενώ τα βράδια, ως φανατικός σινεφίλ, παρακολουθεί ταινίες στην τεραστίων διαστάσεων τηλεόρασή του, με τα παραθύρια ανοιχτά για να μπαίνει το θαλασσινό αεράκι. «Μόνο όταν έρχονται φίλοι νυχτοπερπατώ, πηγαίνω για ποτά στα μπαράκια και φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια, κυρίως για φρέσκο ψάρι, διότι δεν τη λες και φτηνό νησί τη Μύκονο» σχολιάζει χαμογελώντας.

Στο σαλόνι υπάρχει ένας παραδοσιακός οντάς γεμάτος ξύλινα κάδρα με φωτογραφίες του δίπλα σε γνωστές κυρίες της showbiz, με τις οποίες συνεργάζεται χρόνια, όπως η Ρούλα Κορομηλά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ναταλία Γερμανού, η Χριστίνα Λαμπίρη. Κάπου εκεί ανάμεσα φιγουράρει και ο Ηλίας Ψινάκης. «Θα ήθελα να έρχομαι και τον χειμώνα, έστω ένα Σαββατοκύριακο στο τόσο, για να ανάψω μια φορά και το τζάκι που είναι… διακοσμητικό πλέον. Ομως δεν παραπονούμαι, ζω τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής μου εδώ» λέει γελώντας ο Κωνσταντίνος.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...