Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Ο Καμπιάσο χάνει τη «μάχη» με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τα χαμόγελα στον Ολυμπιακό «πάγωσαν» από την επομένη κιόλας ημέρα της επιβλητικής νίκης (4-0) επί της ΑΕΚ. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο, που προοριζόταν για βασικός στην κρίσιμη μάχη με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί αύριο (21.45) στο «Μάξιμιρ» για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τραυματισμός του Αργεντινού σούπερ σταρ, όπως επεσήμαναν από το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων», δεν είναι σοβαρός, ωστόσο η αμεσότητα του αγώνα με τους Κροάτες καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή του. Στο αεροπλάνο δεν θα ανέβει ούτε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης (έκανε χθες ατομικό). Και τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ για τον Μάρκο Σίλβα. Από μυϊκό τραυματισμό στη δεξιά γάμπα, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες, ταλαιπωρείται ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ ελαφρές ενοχλήσεις στους κοιλιακούς έχει ο Τάσος Αυλωνίτης. Αμφότεροι ωστόσο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Οσον αφορά τον Τζίμι Ντουρμάζ, που επίσης δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA, θα κινηθεί συντηρητικά για τις επόμενες μια-δυο προπονήσεις, καθώς, από την υπερπροσπάθεια στο ματς με την ΑΕΚ, καταπόνησε τον οργανισμό του, επιδεινώνοντας το οίδημα που τον ταλαιπωρούσε. Ενδεικτικό είναι ότι ο Σουηδός εξτρέμ δεν μπορούσε να περπατήσει μετά το ματς με την «Ενωση» και αποχώρησε κουτσαίνοντας από το Φάληρο. «Πονάω αρκετά» μας είπε, επισημαίνοντας πως δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνισή του. «Ηταν μια σημαντική νίκη» κατέληξε.

Στις τάξεις του πειραϊκού συλλόγου υπάρχει ικανοποίηση για τον Ιντέγιε Μπράουν, που ψηφίστηκε και MVP της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. «Είναι ένας επιθετικός πολύ καλός. Από την πρώτη στιγμή πιστεύαμε σε αυτόν. Θέλω να πω έναν καλό λόγο για τον πρόεδρο, γιατί πίστεψε στον παίκτη και έκανε την προσπάθεια και τον έφερε. Ηταν εκτός δράσης αρκετό καιρό και του δόθηκε εδώ η ευκαιρία να δείξει την αξία του. Φαίνεται πώς η δουλειά που κάνει όλη την εβδομάδα φέρνει αποτέλεσμα» τόνισε ο Σίλβα, ενώ για τον αυριανό αγώνα με την Ντιναμό υποστήριξε πως «το πιο καθοριστικό παιχνίδι για εμένα δεν είναι στο Ζάγκρεμπ, αλλά το τελευταίο ματς, αν εκεί κρίνεται η πρόκριση. Δεν μπορώ να πω ότι ένα ματς θα κρίνει την ευρωπαϊκή μας πορεία».

Διαιτητής της αναμέτρησης με την Ντιναμό ορίστηκε ο Πάολο Ταλιαβέντο, του οποίου το όνομα είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο «Calciopoli».

ΧΑΡΗΣ ΔΑΝΤΣΗΣ

 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Γκαλά στο Λονδίνο με guests τη Φουρέιρα και την ανανεωμένη Τατιάνα Μπλάτνικ

Το Λονδίνο όπως κάθε Οκτώβριο έχει την τιμητική του,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...