Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Σοκ! «Χάιδευε» κοριτσάκια στην πλατεία

Συνελήφθη (στο κέντρο του Κερατσινίου από άνδρες της ΔΙΑΣ 39χρονος, ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες με «δόλωμα» ένα ή δύο ευρώ!

Συνελήφθη (στο κέντρο του Κερατσινίου από άνδρες της ΔΙΑΣ 39χρονος, ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες με «δόλωμα» ένα ή δύο ευρώ!

Διαστάσεις χιονοστιβάδας έχουν πάρει τα «χτυπήματα» αδίστακτων παιδόφιλων σε περιοχές της Αττικής, καθώς δεν περνά εβδομάδα που να μην πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας κατηγορούμενοι για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων. Χθες, αποκαλύφθηκε η δράση ενός 39χρονου ομογενή από τη Βόρεια Ηπειρο, ο οποίος συνελήφθη σε μια από τις πιο κεντρικές πλατείες του Κερατσινίου τη στιγμή που ασελγούσε σε κοινή θέα εις βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, στα οποία είχε δώσει χρήματα για να τα παρασύρει.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Το απόγευμα της Κυριακής, ένας περαστικός έμεινε εμβρόντητος όταν είδε τον 39χρονο να έχει στα γόνατά του ένα κοριτσάκι ηλικίας οκτώ ετών και να το χαϊδεύει, ενώ δίπλα του καθόταν ένα δεκάχρονο κορίτσι, το οποίο επίσης άγγιζε σε διάφορα σημεία του σώματός του!

Αμέσως σταμάτησε το αυτοκίνητό του, μη πιστεύοντας στα μάτια του, και διαπίστωσε με έκπληξη ότι στην περίεργη «παρέα» προστέθηκε και ένα αγοράκι εννέα ετών. Ο οδηγός αντιλήφθηκε πως βρισκόταν μπροστά σε σοβαρό περιστατικό και κάλεσε με το κινητό του την Αμεση Δράση, ενημερώνοντας τους αστυνομικούς για την αρρωστημένη σκηνή που αντίκρισε.

Στο παγκάκι

Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασαν στην πλατεία του Κερατσινίου μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 39χρονο να ασελγεί σε βάρος των δύο ανηλίκων κοριτσιών στο παγκάκι της πλατείας, ενώ το μικρό αγόρι κοιτούσε το ανατριχιαστικό σκηνικό. Αμέσως προσήγαγαν τον άνδρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου τον ανέκριναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο πλαίσιο της έρευνας για τη διαλεύκανση της ανατριχιαστικής δράσης του.

Οπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 39χρονος ασελγούσε σε συστηματική βάση εις βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών, ενώ κατηγορείται επίσης ότι είχε ασελγήσει επανειλημμένα και σε βάρος της 14χρονης αδελφής ενός εκ των θυμάτων του!

Μάλιστα, για να δελεάσει τα ανήλικα παιδιά τούς έδινε κάθε φορά μικροποσά, όχι περισσότερα από ένα ή δύο ευρώ! Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, ο παιδόφιλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν και άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματά του.

14.10.2015 espresso weekend 260x320

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...